Udrea: E nevoie de un candidat la prezidenţiale care să-l bată pe Ponta pe terenul lui, adică în mocirlă

Deputatul PMP Elena Udrea a afirmat că este nevoie ca dreapta să-i opună lui Victor Ponta un candidat la prezidenţiale care să-l bată pe pesedist pe terenul şi cu armele acestuia. Udrea nu exclude posibilitatea ca ea să fie acel candidat.

13 mai 2014, 14:21
Udrea: E nevoie de un candidat la prezidenţiale care să-l bată pe Ponta pe terenul lui, adică în mocirlă

„Este nevoie de un candidat care să se bată cu Victor Ponta pe terenul lui, în mocirlă, acolo unde se duce bătălia azi din cauza lui Victor Ponta şi să-l învingă cu armele lui”, a declarat Elena Udrea.

Aceasta susţine că un adversarul lui Ponta va trebui să contracareze principala armă a lui Ponta, anume scandalul. „Vom merge cu cel care are capacitatea să adune electoratul în jurul lui şi să se bată cu Victor Ponta în mod credibil pentru că la domnul Ponta nu argumentele sunt armele în competiţie, ci scandalul”, a apreciat Udrea.

Aceasta nu a exclus varianta ca ea să fie acel contracandidat al lui Ponta. „Mă pot pregăti pentru asta, noi ne pregătim cu cei mai buni. Până acum este evident că Victor Ponta şi PSD se bat doar cu doi oameni: cu Traian Băsescu şi cu mine”, a conchis Udrea.