Udrea, întâlnire cu disponibilizații Oltchim: Ne-am săturat să ne spună că vin investitorii şi nu vine nimeni

Publicat: Sâmbătă, 18 Octombrie 2014 17:04 // Actualizat: Sâmbătă, 18 Octombrie 2014 17:04 // Sursa: romaniatv.net

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Prezidenţiabilul PMP, Elena Udrea, a afirmat, la o întâlnire cu angajaţii disponibilizaţi de la Oltchim, că va rezolva problema salariilor compensatorii pe care nu le-a încasat de doi ani. 

Foto: România TV

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.. "Noi o să facem adrese către Primul ministru, Ministerul Economiei, Ministerul Finanțelor, Ministerul Muncii. Trebuie să ne spună exact care este planul. Ne-am săturat să ne tot spună că vin investitorii la Oltchim. N-a venit nimeni. În afară de circul pe care l-am văzut, în rest nu se întâmplă nimic în mod real aici. Trebuie să găsim soluții nu doar pentru Oltchim, ci, în principal, pentru oamenii care și-au pierdut locul de muncă. Ca Preşedinte, voi găsi o soluţie pentru aceste probleme", a declarat candidatul PMP.

În plus, participanţii la discuţie au afirmat că oamenii care au intrat în șomaj au fost obligați să plătească impozite pentru salariile compensatorii pe care nu le-au încasat.

"Acest Guvern și-a bătut joc de noi. Când ne-au disponibilizat, ar fi trebuit să primim nişte salarii compensatorii. Intrăm în al doilea an în care nu ne-am primit banii. În plus, ei au fost impozitaţi ca şi cum i-am fi primit", a declarat unul dintre muncitorii disponibilizați, precizând că în această situație se află circa 900 de persoane.

"Vă rog să nu ne uitați. Suntem foarte amărâți, suntem cotropiți de ciuma roșie aici. Nici măcar o fabrică de pungi nu s-a făcut. Noroc că avem neamuri prin străinătate și ne trimit câte 50 de euro", a declarat un alt fost angajat al Oltchim.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. În plus, Elena Udrea a afirmat, la o întâlnire cu simpatizanţii PMP că prin căpușarea Romsilva de către Viorel Hrebenciuc și Ilie Sârbu se protejează de fapt, defrișările intensive de pădure și afacerile cu masă lemnoasă.

"Suprafața a 5 județe, aproape o treime din Transilvania, a fost retrocedată ilegal de către PSD, de către Hrebenciuc, Ilie Sârbu şi Ioan Adam. 90.000 de hectare de pădure au ajuns, în mod ilegal, pe mâna unora care vor exploata masa lemnoasă. Este o crimă. Aurul verde dispare din cauza corupției și a modului în care oameni importanți din PSD înțeleg să administreze averea României", a declarat Elena Udrea.

Prezidenţiabilul PMP a mai spus că este necesară resetarea întregului joc politic. "Ca Președinte, propun dizolvarea Parlamentului, un Guvern nou, un Parlament nou, o clasă politică nouă. Aceasta este propunerea pe care eu o fac și cred că este șansa României după 25 de ani de a porni mai departe pe un drum nou", a concluzionat președintele PMP.

loading...
11 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri prezidentiale 2014 elena udrea Elena Udrea Oltchim
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit virală pe internet astăzi. Ce i-a cerut elevul învățătoarei a lăsat-o fără cuvinte
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit...
19 oct 11:14
Răspunde | Votează email 0 email
PONTA PRESEDINTE DIN PRIMUL TUR !
Pe 2 noiembrie dam ultima lovitura b.a.sisti.l.o.r !!!
SCAPAM TARA DE de c.i.u.m.a b.a.s..i.s.t.a !

Mobilizare maxima!
PONTA = 55%.........Iohannis = 45%...DIN PRIMUL TUR !

Noi cei 7,4 milioane de romani batjocoriti de Basescu si ai lui vom vota PONTA PRESEDINTE !

PONTA VA FI PRESEDINTE DIN PRIMUL TUR !

De data asta nici PPE_ul si nici UE nu-l vor mai scapa pe Basescu de mititica !!!

INDIFERENT DE MARINARISMELE SUSPENDATULUI:

PONTA VA FI PRESEDINTE DIN PRIMUL TUR !
....
18 oct 23:59
Răspunde | Votează email 1 email
LIVIUIOAN
Trebuie sa faci slalom urias printre cei ce UDRESC BINE si sa faci eforturi monumentale vorba suparatului BACONSCHI sa intelelegi mesajul adresat --CONDUCATORULUI IUBIT--La aceasta vizita de LUCRU la OLTCHIM ma surprins lipsa din suita MADAMEI a lui CRISTISOR BOUREANU---la PALAT a fost cu VIRGIL MAGUREANU . De ce sa nu le promita BOUREANU bani DISPONIBILIZATILOR ?--Tanto e* ladro chi ruba , che chi regge il sacco----
18 oct 21:54
Răspunde | Votează email 0 email
Valentina
Indiferent cum s-ar pune problema, intr-adevar doamna Udrea este singura care si face ceva in realitate, nu doar promite fara suport. Oltchim e doar un exemplu al planurilor sale. Nu stiu daca contracandidatii sai, fie ca este vorba de Ponta, fie de Iohannis sunt capabili sa se tina de cuvant in astfel de promisiuni.. marionete si acorduri politice secrete tot au fost si tot vor fi..
18 oct 21:37
Răspunde | Votează email 0 email
Oana
Doamna Udrea este singura care acorda atentie problemelor de zi cu zi ale romanilor, de la locurile de munca, salarii, la sanatate si conditiile generale de trai. E rusinos ca altii nu fac nici jumatate decat ea realizeaza. Proiectul Oltchim este doar unul dintre exemplele pentru care merita sa fie votata in conducere.
18 oct 21:31
Răspunde | Votează email 0 email
Baciu
Udrea a facut la mine in localitate un spital! a dat de munca oamenilor plus a dat si serviciu!
18 oct 18:22
Răspunde | Votează email 0 email
Ana
Elena nu doar vorbeste si promite, ea chiar face ceea ce zice. Drept dovada stau ce 6000 de proiecte implementate in toate colturile tarii. Cu siguranta va face ceva si pentru Oltchim, deoarece Ponta nu a fost in stare sa faca nimic.
18 oct 18:03
...de la Oltchim, că va rezolva problema salariilor compensatorii pe care nu le-a încasat de doi ani. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
18 oct 17:39
Răspunde | Votează email 0 email
Sandu
Foarte bine, faceti ceva, ca sa reindustrializam tara asta. Renationalizati toate marile companii, care au adus profit Romaniei, si care au fost lasate sa moara, pt. a fi vandute pe bucati, la fier vechi.
18 oct 17:34
...cu angajaţii disponibilizaţi de la Oltchim, că va rezolva problema salariilor compensatorii pe care nu le-a încasat de …read more ...
18 oct 17:22
Răspunde | Votează email -1 email
Ponta i-a mintit, nimic nou!
Este incredibil ce citesc!!! A fost Ponta acolo la Oltchim, era tot numai zambet, le-a promis bani, munca, investitori straini....dar ce nu le-a promis ca acum, sa aflam de la Udrea si de la oamenii care i se plang, ca Ponta i-a uitat!!! Ma bucur ca Elena Udrea merge pe urmele lui Ponta, sa vedem ce-a promis si ce-a facut. Una spune prostimii la tv si alta face insecunda doi, adica NIMIC. Si atunci intreb ca orice om normal la cap, de ce il voateaza prstimea pe Ponta? Doar ca le da niste pomeni de moment care n-o sa le tina de foame nici trei zile?! Atunci traim intr-o tara banaiera, inapoiata si care-si merita soarta!
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.8590
RON
23 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H