Elena Udrea, întrebată dacă va candida la ŞEFIA PDL: Astăzi, nu VIDEO

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat joi seara, la România TV, că, în momentul de faţă, nu ia deocamdată în calcul o candidatură la şefia partidului. Udrea a lăsat însă să se înţeleagă că o eventuală decizie depinde de deciziile care vor fi luate în Colegiul Director al PDL care va avea loc vineri.

13 dec. 2012, 16:14
Elena Udrea, întrebată dacă va candida la ŞEFIA PDL: Astăzi, nu VIDEO

Întrebată dacă va candida pentru postul de preşedinte al PDL, Udrea a răspuns: „Categoric, nu. Azi nu, pentru că nici măcar nu ştim ce decizii se vor lua mâine: dacă se face Convenţie, dacă nu se face Convenţie…”.

Elena Udrea a precizat că nu va participa la şedinţa de mâine a Colegiului Director, la care se va face analiza rezultatelor partidului de la alegerile parlamentare. „Eu sunt simplu membru al partidului, nu sunt în Colegiul Director„, a spus Udrea arătând că din acelaşi motiv nu va fi prezent nici Emil Boc.

Elena Udrea a declarat, zilele trecute, întrebată într-o emisiune TV dacă îşi doreşte preşedinţia partidului, că îi este greu să răspundă, că sunt discuţii în partid în acest sens, dar trebuie văzut ce părere au liderii din teritoriu ai formaţiunii.

„Este greu să vă spun (…) trebuie văzut ce zic liderii partidului din teritoriu”, a spus Udrea, adăugând că sunt discuţii în partid în acest sens.