Udrea, la o ţuică. Află ce a povestit despre frecţiile din copilărie

Ministrul Elena Udrea a vizitat standurile cu produse tradiționale de pe Valea Teleajenului de la Parlament, ocazie cu care a descoperit soluția pentru ca bugetul să fie adoptat mai repede: colegii parlamentari să vină să bea câte o țuică pentru ca lucrările să decurgă repede.

14 dec. 2011, 11:54
Udrea, la o ţuică. Află ce a povestit despre frecţiile din copilărie

Deputatul de Prahova, Mihai Apostolache, a invitat-o pe ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, să viziteze standurile cu produse tradiționale de pe Valea Teleajunului: țuică, vin, miere, produse de panificație și de artizanat.

Udrea a plecat cu brațele pline de cadouri din partea comercianților, astfel că, la finele vizitei, a constatat mulțumită: „Am cam rezolvat problema de sărbători!”

Inițial, Udrea a vrut să plătească pentru tot ce a primit, însă comercianții au refuzat să primească bani.

În schimb, s-au folosit de ocazie pentru puțin lobby pe lângă șefa turismului românesc pentru o promovare mai mare a zonei. Udrea a promis că se va ocupa și de turismul în Valea Teleajenului.

Probabil era și mai binevoitoare după ce tocmai degustase puțin din țuica de prune făcută în zonă, ocazie cu care și-a amintit cum era folosită țuica, în copilăria sa, la frecții împotriva răcelii.

„Era mai eficientă țuica decât medicamentele”, a spus Udrea.

Aceasta a descoperit, cu ocazia asta, și modul prin care poate fi pus capăt tergiversării adoptării bugetului: „Îi anunț pe colegi că pot găsi țuică. Să vedeți ce repede merge bugetul”.

„Să vină. Noi avem țoiurile pregătite”, a intrat în joc unul din comercianți.