Udrea, la slujba Sf. Cuvioase Parascheva în Roman. Vezi ce importanţă are sărbătoarea pentru aceasta VIDEO

Elena Udrea a participat duminică la slujba Sf. Cuvioase Parascheva, la Catedrala Arhiepiscopală din Roman. Parlamentarul spune că sărbătoarea are o semnificaţie importantă pentru ea. Anul trecut, în ziua de Sf. Parascheva, Udrea şi-a lansat campania electorală pentru alegerile de deputat de Roman.

14 oct. 2013, 05:46
Udrea, la slujba Sf. Cuvioase Parascheva în Roman. Vezi ce importanţă are sărbătoarea pentru aceasta VIDEO

Elena Udrea a participat în cursul zilei de duminică la slujba Sfintei Cuvioase Parascheva, la Catedrala Arhiepiscopală din Roman, oraşul pentru care este deputat. Catedrala poartă chiar hramul Sfintei Cuvioase. Sărbătoarea este importantă pentru fostul ministru, deoarece că anul trecut de Hramul Sfintei Cuvioase şi-a lansat campania pentru alegerile de deputat de Roman, potrivit România TV.

Citeşte şi Tradiţii şi obiceiuri de Sfânta Cuvioasă Parascheva

Elena Udrea este prezentă la toate evenimentele importante din Roman. Prăznuirea Sfintei Cuvioase Parascheva este una dintre cele mai importante sărbători religioase din zona Moldovei aşa că a participat şi ea la slujbă, alături de primarul oraşului.

Venim cu multă pioşenie să ne închinăm acestei mari sărbători să mulţumim Bunului Dumnezeu şi să ne rugăm în acelaşi timp pentru sănătate, pentru pace şi pentru prosperitate„, a declarat primarul oraşului Roman, Laurenţiu Leoreanu.

Pentru Elena Udrea, sărbătoarea are o semnificaţie importantă. Este ziua în care a început campania electorală pentru alegerile de deputat de Roman.

Anul trecut, exact în această zi porneam campania electorală pentru mandatul de deputat de Roman. Acum, după un an am vrut să fiu din nou alături de romaşcani. Până la urmă sunt şi eu un om credincios ca toţi ceilaţi şi am o mulţime de motive pentru care să mă rog„, a explicat deputata.