Udrea: Mişcarea Populară nu poate fi ignorată. PDL riscă să ajungă sub 10% VIDEO

Deputatul PDL Elena Udrea a afirmat că Mişcarea Populară are capacitatea de a atrage voturile unei părţi a electoratului de dreapta, fapt ce ar putea afecta popularitatea democrat-liberalilor.

09 apr. 2013, 20:32
Udrea: Mişcarea Populară nu poate fi ignorată. PDL riscă să ajungă sub 10% VIDEO

„Acest proiect nu trebuie ignorat. Dacă se va adresa unui electorat căruia PDL astăzi pare că este gata să-i întoarcă spatele, Mişcarea Populară poate câştiga electoratul pe care noi ar trebui să-l aducem alături de noi. Fără parteneriatul cu Traian Băsescu, riscăm ca partidul să ajungă la 10%”, a declarat Udrea la România TV.

Udrea atrage atenţia că atuurile Mişcării Populare ar fi electoratul lui Traian Băsescu şi cel care nu s-a dus la vot, dar are simpatii de dreapta. „O Mişcare Populară ce se duce pe un electorat al preşedintelui, ce se adresează unui electorat sătul de politicieni, ce n-a venit la vot, dar care ar dori să se implice la nivelul decizional în politică, ar putea fi un mare succes. Nu trebuie ignorat un asemenea proiect”, a spus democrat-liberala.

În ce priveşte formarea Alianţei D.A. între Forţa Civică şi PNŢCD, Udrea le-a imputat iniţiatorilor folosirea unui brand al PDL. „A fost neinspirată alegerea denumirii pentru că a iritat colegii din partid pentru că era un brand ce ţine de PDL. Dincolo de asta, există şi este o încercare de a aduna forţe politice ce se definesc ca având doctrine de centru-dreapta”, a afirmat Elena Udrea.