Udrea: Politica românească seamănă cu Planeta Maimuţelor. Cum îi vede pe Ponta şi Antonescu VIDEO

Elena Udrea, una dintre cele mai controversate blonde din politica românească, a participat, miercuri seară, la o emisiune de divertisment în care a dorit să demonstreze că scena politică poate fi privită şi cu umor, nu doar cu încrâncenare. Cum unele adevăruri se spun, însă, în glumă, fosta şefă de la Turism şi Devzoltare Regională nu a ezitat să-şi înţepe adversarii.

24 apr. 2013, 19:59
Udrea: Politica românească seamănă cu Planeta Maimuţelor. Cum îi vede pe Ponta şi Antonescu VIDEO

Invitată la Serviciul Român de Comedie, Elena Udrea a făcut o analiză neconvenţională a scenei politice din România, pe care a comparat-o cu filmul „Planeta Maimuţelor”.

Fost ministru al Turismului în Guvernul Boc, Elena Udrea a vorbit despre cât de greu poate fi să fii femeie în politică. „Ca femeie, nu este uşor să faci politică în România şi probabil nicăieri în lume. Oamenii te privesc cu suspiciune, iar dacă îndrăzneşti să ieşi din deux-pieces este ca şi cum ai fluiera în biserică. Seriozitatea unui politician nu stă însă nici în modelul hainelor, nici în culoarea părului. De-asta mi-aş dori ca domnul Ponta să fie hippie, să poarte favoriţi şi cămaşă înflorată, iar domnul Antonescu să fie rocker ca în tinereţe, să aibă geacă cu ţinte şi pantaloni de piele, numai să facă ţara să meargă mai bine, cum au promis„, a spus Udrea, într-un scurt monolog.

Elena Udrea a discutat cu cei de la Serviciul Român de Comedie şi despre siluetă şi regimuri, neezitând să lanseze o săgeată otrăvită către guvernanţii de azi: „Am auzit de toate regimurile, inclusiv de regimul Ponta-Antonescu şi cu toate mă simt neconfortabil. Cu regimurile, mai greu„.

Rugată să spună ce-i place la actualul prim ministru, Victor Ponta, Elena Udrea a afirmat că acesta este „un politician tânăr, vorbeşte bine, are o strategie de comunicare foarte bună”, în timp ce, chestionată despre ce nu îi place la Crin Antonescu, a răspuns: „Păi cât mai avem din emisiune? Că eu mai stau pe aici. Nu… Pot să spun şi lucruri bune. Are foarte mult umor, are un discurs care prinde, dacă îl auzi pentru prima dată pentru că altfel îţi dai seama că în spatele vorbelor nu este niciun conţinut, şi a reuşit să pară un politician nou-nouţ, când de fapt, în 2009, avea deja vreo 20 de ani de politică. Între timp s-au dumirit oamenii”.

Întrebată cu care dintre cei doi ar alege să colaboreze, dacă ar fi nevoită, Elena Udrea a răspuns fără să ezite: „Cu Victor Ponta. E generaţia mea de politician”.