Udrea şi Pinalti, atacaţi dur: „Unde e carte puţină, e şi mai multă PROSTIE. Unde nu e deloc, e BEZNĂ totală”

Elena Udrea primeşte un răspuns dur din partea lui Teodor Paleogu după ce liderul PMP a declarat că "toţi intelectualii" au avut un interes, să ajungă europarlamentari, invocând vorba din popor "Unde e carte multă, e și prostie multă". În replică, Paleologu spune că "unde e carte puțină, e și mai multă prostie, iar unde nu e carte deloc, e beznă totală" şi relatează cum Pinalti tranşa discuţiile din PMP în perioada europarlamentarelor: "Lasă vrăjeala, scoate banii".

02 oct. 2014, 13:29
Udrea şi Pinalti, atacaţi dur: „Unde e carte puţină, e şi mai multă PROSTIE. Unde nu e deloc, e BEZNĂ totală”

Elena Udrea a redeschis războiul cu „tabăra intelectualilor” după ce i-a acuzat că „toți aveau un obiectiv personal: sa ajungă europarlamentari”.

„Bunica mea avea o vorbă: Unde e carte multă, e şi prostie multă. Toţi intelectualii aveau un obiectiv personal: să ajungă europarlamentari. I-am lăsat să stabilească ei ordinea pe lista candidaturilor la alegeri. S-au certat pe doctorate, cine l-a făcut la Paris, cine l-a făcut la Strasbourg. S-au certat pe cine e mason şi cine e mare mason. S-au certat o noapte întreagă”, a spus Udrea.

Elena Udrea, lansare în salopetă, cu caschetă şi PANTOFI PRADA

Teodor Paleologu a reacţionat la atacul Elenei Udrea. „Eu nu am criticat-o niciodată „la scenă deschisă” pe Elena Udrea, ci am spus doar că am semnat pentru Iohannis și că ezit încă dacă să votez pentru Iohannis sau Macovei. Atît și nimic mai mult. Vorba din popor cum că „unde e multă carte, e și multă prostie”, e cît se poate de adevărată cu amendamentul că unde e carte puțină, e și mai multă prostie. Iar unde nu e carte deloc, e beznă totală.„, a scris Paleologu pe Facebook.

În ceea ce priveşte cearta de-o noapte relatată de Elena Udrea, Paleologu a spus: „Este vorba într-adevăr de una dintre cele mai ridicole situații în care m-a pus scurta mea carieră politică: stabilirea locurilor pe lista de la europarlamentare într-un conciliabul de douăsprezece ore cu Funeriu, Baconschi și Preda (nici vorbă de Papahagi la acea întîlnire). Își aduc și ei aminte, fără îndoială, că am utilizat chiar termenul de „grotesc”. Dar tot grotesc și chiar odios este ca Pinalti să tranșeze discuția în felul său caracteristic: „Lasă vrăjeala, scoate banii”. De atunci, o știe tot partidul, nu am mai pus niciodată piciorul la reuniunile lor”, spuen Paleologu.
 
 
Teodor Baconschi l-a criticat şi el pe Gheorghe Ştefan Pinalti. „Pinalti acesta e unul la care scarba de intelectuali ia forme absolute. Dispretuieste sincer, visceral, orice tampit care a muncit 4 ani pentru o teza de doctorat. Daca ai facut si eroarea de a-ti pierde vremea cu scrierea de carti, esti chiar un nimeni”, a scris şi Baconschi pe reţeaua de socializare.