Elena Udrea, pe Facebook din arest, îi arată cu degetul pe trei foşti colegi din Guvernul şi PDL

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook în care îşi apără realizările ca ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului şi denunţă existenţa unei "goane nebune" pentru a fi prezentată drept "mama corupţilor". Udrea crede că ar trebui mai degrabă cercetată situaţia unor ministere care atribuiau direct contractele, ea indicând Transporturile, Economia şi Finanţele.

13 feb. 2015, 21:44
Elena Udrea, pe Facebook din arest, îi arată cu degetul pe trei foşti colegi din Guvernul şi PDL

„În goana nebună de a mă discredita şi a mă prezenta drept ‘mama corupţilor’, întreg mandatul meu de ministru al Dezvoltării este tocat sistematic şi nejustificat. Nu am auzit să se vorbească despre situaţia altor ministere din guvernarea Boc care aveau bugete mult mai mari şi atribuiau direct contractele (Transporturi, Economie sau Finanţe).
Sunt foarte mândră de ce am realizat ca ministru pentru români şi cred că, dacă oamenii care mă critică astăzi ar fi făcut măcar jumătate din cât am făcut eu, România era acum într-o situaţie mult mai bună”, scris Udrea.

Ea se referă indirect la mai mulţi foşti colegi de Guvern: Anca Boagiu, Radu Berceanu, Alexandru Nazare, Gheorghe Pogea, Sebastian Vlădescu sau Gheorghe Ialomiţianu.

Fostul ministru susţine că a luat la MDRT măsuri de limitare a corupţiei în loc să o patroneze. „Am introdus standarde de cost, am limitat adiţionalele la contractele cu statul, am făcut plăţile la vedere în funcţie de ordinea în care veneau facturile şi le-am cerut public constructorilor să facă mai degrabă ceva pentru România decât să dea şpăgi funcţionarilor de prin minister”, susţine Elena Udrea.

Citeşte şi ELENA UDREA, un nou mesaj pe Facebook din AREST: „E un veritabil DELIR”

 


loading...