PRIMA REACŢIE a Elenei Udrea după ce deputaţii jurişti au dat aviz pozitiv începerii urmăririi sale penale

Elena Udrea a declarat la România TV că votul de luni este justificat de campania electorală. Ea a spus că în campanie oamenii nu mai fac lucruri conforme cu legea, ci fac lucruri care să dea bine. 

17 oct. 2016, 16:55
PRIMA REACŢIE a Elenei Udrea după ce deputaţii jurişti au dat aviz pozitiv începerii urmăririi sale penale

Poti sa mai ceri si arestarea altora, nu numai a Elenei Udrea. Una e urmarirea penala si alta e retinerea sau arestarea. Nu spun ca asa este legal..e o situatie care arata ca in campanie, oamenii nu mai reactioneaza in conformitatea cu legea ci cu aceasta necesitate de a da bine ..asta a fost si cu votul de astazi. Nu numai votul a fost justificat de aceasta situatie a campaniei ci si solicitarile care se fac de DNA la adresa unor politicieni, printre care bineinteles ca ma numar si eu„, a declarat Elena Udrea la România TV

Elena Udrea a criticat dur şi actualul guvern, despre care a spus că este „guvernul nimănui”:

Acest guvern de tehnocrati – guvernul nimanui – se doreste a continua si dupa alegerile din acest an. Aceasta solutie a unui guvern tehnocrat sustinut de sistem, fara sa treaca de alegeri, arata acapararea puterii de catre sistem. Cât despre partidul care creste tot timpul in sondaje, sondaje în care de altfel nu am incredere, USR-ul creste un procent pe saptamana. Daca o tine in ritmul asta, la alegeri poate ajunge la 100%, a spus Elena Udrea.

Udrea a vorbit şi despre platforma de lucru lansată, luni seara, de Dacian Cioloş:

Rahat…nu a reusit nimic domnul Ciolos decât sa-si faca campanie cu Cumintenia Pamantului, e o strategie de a castiga voturi. Ce ati facut intr-un an de zile, domnule Ciolos? N-ati facut nimic, de ce sa va credem ca veti fi in stare sa faceti de acum incolo? Ma astept ca toata aceasta incercare a guvernului şi toata nebunia de pe Facebook, 90% dintre conturile de Facebook ale celor care il sustin pe Ciolos sunt conturi false, sa nu reuseasca” , a fost reactia Elenei Udrea după ce a aflat că Dacian Ciolos si-a lansat proiectul de lucru pentru perioada următoare.

 Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a avizat pozitiv cererea procurorului general al României privind încuviinţarea urmăririi penale împotriva Elenei Udrea, pentru finanţarea campaniei electorale din 2009.

Avizul comisiei este consultativ. Votul în plen va avea loc marţi, 18 octombrie.