UEFA a anunţat sancţiunile după Fenerbahce – Dinamo Kiev. Fanii turci au scandat numele lui Putin

Comisia de Apel a UEFA a comunicat vineri decizia forului european în cazul suporterilor lui Fenerbahce Istanbul, care au avut scandări pro-Putin în timpul manşei secunde din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

05 aug. 2022, 20:41
UEFA a anunţat sancţiunile după Fenerbahce – Dinamo Kiev. Fanii turci au scandat numele lui Putin
UEFA a anunţat sancţiunile după Fenerbahce - Dinamo Kiev

UEFA a anunţat sancţiunile după Fenerbahce – Dinamo Kiev. Măsurile luate de UEFA sunt următoarele:

  • avertisment dat clubului Fenerbahce SK, privind conduita necorespunzătoare a echipei;
  • a amendat clubul turc Fenerbahce SK cu suma de 50.000 de euro şi a dispus închiderea parţială a stadionului Sukru Saracoglu cu cel puţin 5.000 de locuri pentru următorul meci în care Fenerbahce SK va fi club gazdă. Motivaţia a fost aceea că galeria clubului din Istanbul a aruncat diverse obiecte pe gazon, a transmis mesaje provocatoare cu caracter ofensator şi a avut scandări interzise;
  • închiderea parţială a unor sectoare ale stadionului Sukru Saracoglu este subiectul unei perioade de probă care se întinde pe următorii doi ani de la data emiterii prezentei decizii.

Scene șocante la meciul Fenerbahce – Dinamo Kiev: „Mi-e rușine că trăiesc în aceeași țară cu voi!”. Ce au scandat mii de turci VIDEO

Dinamo Kiev a învins cu 2-1 pe Fenerbahce SK, la Istanbul, miercuri, 27 iulie, într-un meci contând pentru manşa secundă a turului doi preliminar al UEFA Champions League.


loading...
Partenerii noștri