Uimitoarea imaginea pentru care un fotograf putea să fie MÂNCAT DE VIU

Este cunoscut faptul că fotografii se expun de cele mai multe ori pericolului pentru a obţine cadrele perfecte, însă un bărbat din Canada a exagerat atunci când a fotografiat un urs polar aflat în apă de la doar câţiva metri distanţă.

15 mai 2013, 07:46

Ursul polar este unul dintre cele mai puternice şi periculoase animale din lume pe care majoritatea oamenilor nu ajung să îl vadă toată viaţa, poate doar în grădinile zoologice, potrivit Picture Correct.

Citeşte şi Fenomen ciudat pe cer: Un fotograf de la NASA a realizat o imagine uimitoare FOTO

Cu toate acestea, pentru Joe Bunni acest lucru nu a fost de ajuns. El şi-a riscat viaţa pentru a obţine cadrul perfect cu o astfel de creatură, chiar în momentul în care aceasta înota în apele golfului Repulse Bay din Canada. Răbdarea, perseverenţa şi curajul lui au dat roade, reuşind să surprindă o imagine perfectă după ce a înotat la doar câţiva metri de el.

Citeşte şi Distracţie la zoo: Un urs polar îşi gâdilă puiul FOTO

Folosind o cameră performantă, Nikon D2x cu o husă rezistentă la apă, bărbatul a fotografiat ursul polar. Chiar dacă aceste animale nu sunt foarte agresive, urşilor polari nu le este frică să atace un om atunci când sunt flămânzi. Dat fiind faptul că acest animal este pe cale de dispariţie, iar hrana lor este din ce în ce mai puţină, Bunni trebuie să se considere norocos că nu a fost mâncat.