Uimitor: Cum a reuşit o TÂNĂRA să jefuiască unul dintre cei mai PUTERNICI sportivi din LUME

De mai bine de patru luni, poliţiştii americani sunt pe urmele unei infractoare care reuşeşte să joace bărbaţii pe degete. Astfel, ea a reuşit să jefuiască unul dintre cei mai puternici sportivi din lume, furându-i acestuia bijuterii în valoare de 400.000 de dolari.

01 iul. 2013, 18:41
Uimitor: Cum a reuşit o TÂNĂRA să jefuiască unul dintre cei mai PUTERNICI sportivi din LUME

Shaun Roger, un cunoscut jucător de fotbal american, a plătit probabil cel mai mare preţ pentru o partidă de sex, după ce, o femeie pe care a agăţat-o într-un bar l-a lăsat fără bijuterii în valoare de jumătate de milion de dolari, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Ce se întâmplă când un angajat grăsuţ încearcă să prindă o hoaţă iute de picior VIDEO

Cu toate acestea, Subhanna Beyah, o tânără de 25 de ani, a fost arestată în cursul zilei de sâmbătă, considerându-se că ea este cea care a reuşit imposibilul. Detectivii din Miami au cerut ajutorul poliţiei federale pentru a captura infractoarea care a reuşit să păcălească zeci de bărbaţi după ce a întreţinut relaţii sexuale cu ei.

Inedit este faptul că ea ar fi scăpat dacă nu s-ar fi decis să treacă prin oraşul New York. Roger, sportivul în vârstă de 34 de ani, este cosiderată cea mai faimoasă victimă a femeii. După ce a ieşit într-un club cu nişte prieteni, el a adus-o pe Beyah în camera sa de hotel. După ce şi-a pus bijuteriile într-o cutie de valori şi au făcut sex, el a adormit. Atunci când s-a trezit, atât femeia sexy, cât şi bunurile, au dispărut, lăsându-l cu ochii în soare.

Citeşte şi Botoşănean jefuit de două „mentaliste”

Chiar dacă infractoarea a fost arestată, nu se ştie dacă bărbatul şi-a recupertat lucrurile furate sau nu.