Uimitorul detaliu descoperit în pozele din albumele unui profesor, rămas ascuns pentru 40 de ani

Un profesor american, din statul Texas, a uimit lumea după ce s-a descoperit un detaliul uimitor, omis în fiecare an, timp de 40 de ani. Astfel, din 1973, el a purtat aceleaşi haine în timp ce era fotografiat pentru albumul şcolii, o cămaşă în carouri şi o vestă verde. Dacă coafura şi ochelarii s-au schimbat, hainele au rămas aceleaşi.

03 iul. 2013, 16:43

Dale Irby, un profesor de 63 de ani, a devenit o senzaţie pe internet după ce s-a descoperit că a purtat timp de 40 de ani aceeaşi ţinută în timpul şedinţei foto pentru albumul şcolii, potrivit The Sun.

Citeşte şi Un profesor obez a slăbit 70 de kg după ce elevii săi l-au batjocorit FOTO

Bătrânul povesteşte că totul a început accidental, după ce în 1973 şi în 1974 a purtat vesta verde şi cămaşa în carouri. Anul următor, soţia lui, Cathy, l-a provocat să poarte aceleaşi haine, devenind în timp o adevărată tradiţie veche de peste patru decenii.

Totul a început din greşeală. După ce am primit pozele în al doilea an am realizat ce am făcut. Aşa că nevasta mea Cathy, pe care am întâlnit-o în primul an de predat, m-a provocat să repet faza şi nu ne-am mai oprit. Cămaşa este acum fadă şi vesta de lână are câteva găuri, dar totul a meritat pentru câteva zâmbete„, a povestit Dale.

Citeşte şi Imaginile unui turist MOROCĂNOS au ajuns virale pe internet GALERIE FOTO

Din păcate, bărbatul s-a retras din învăţământ şi refuză să mai poarte ţinuta amuzantă, fie şi în glumă.