Uite cât de simplu e să scapi de herpes în mod natural

Herpesurile sunt cauzate de obicei de virusul herpes simplex, care, o data intrat in corp, nu dispare niciodata. Herpesul apare indeosebi in cazul unui sistem imunitar scazut. Aparitia sa poate da o stare de indispozitie generala, somnolenta sau insomnie, dureri de cap, nervozitate, scaderea poftei de mancare, greturi, frisoane, cresterea temperaturii sau dureri in muschii coloanei vertebrale ce se accentueaza la extensia capului, dar toate aceste simptome dispar in 3-5 zile de la debut.

25 apr. 2015, 10:31
Uite cât de simplu e să scapi de herpes în mod natural

Ce trebuie sa stii despre herpes. Cauzele leziunii herpetice

Tamponarea cu tinctura de propolis a zonei cu herpes duce în scurt timp la formarea unui strat de protectie, care permite începerea procesului de vindecare. Propolisul are în compozitia sa siliciu, magneziu, aminoacizi si cobalt, dar si substante antibiotice care îi confera proprietati cicatrizante si antiinfectioase. De asemenea, propolisul are efect antiviral, lucru ce împiedica raspândirea virusului.

Un tratament natural foarte bun pentru herpes

Galbenelele sunt recunoscute pentru proprietatile lor cicatrizante, antiseptice si antiinflamatoare, reducand timpul de vindecare la jumatate. Alifia se poate cumpara de la magazinele cu produse naturiste, dar poate fi preparata si in casa.

Citeşte aici cum se face crema care te scapă de herpes