UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Oana Zăvoranu, cu silicoanele la vedere. Querida s-a făcut de râs pe ringul de dans

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Vedete iubite din Romanii au intrat luni in ring pentru a transmite cele mai intense emoţii în pasi de dans. În prima editie, au avut de trecut examene dificile în faţa juriului de la Uite cine danseaza.

06 mart. 2017, 20:14

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Luni, 6 martie 2017, la Pro Tv a început noua emisiune „Uite cine dansează”. Show-ul a adunat toată crema vedetelor din showbiz-ul românesc. Emisiunea este prezentată de Mihaela Rădulescu și Cabral, în timp ce din juriu fac parte coregraful Gigi Căciuleanu, Mihai Petre, Florin Călinescu și fosta zână a surprizelor, Andreea Marin.

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Show-ul are 12 concurenți vedete: Marius Manole, Sandu Lungu, Rona Hartner, Lili Sandu, Oana Zăvoranu, Octavian Strunilă, Anca Serea, Joseph Hadad, Dana Budeanu, Antonia, Alex Velea, Liviu Teodorescu.

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Oana Zăvoranu a impresionat pe toată lumea în prima ediţie, însă nu prin dans. Oana nu s-a descurcat prea bine la pasii de cha-cha. Prestația Queridei la „Uite cine dansează!” a lăsat mult de dorit. Vedeta s-a încurat, a uitat pașii și s-a fâstâcit constant pe parcursul dansului cu perechea ei, coregraful Daniel Dobre. Topul negru transparent însă a bucurat câteva priviri. Silicoanele brunetei s-au văzut în toată splendoarea lor.

Vezi si: UITE CINE DANSEAZĂ LIVE VIDEO ONLINE PRO TV: Antonia şi Alex Velea sunt adversari

Uite cine dansează. Cine sunt cei 12 coregrafi din competiție?

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Andrei Mangra are 25 de ani și cea mai mare pasiune pentru el este dansul sportiv, pasiune preluată de la mama sa, care este antrenor de dans. A câștigat locuri importante la competiții internaționale, a dansat la Los Angeles pentru o companie americană și a reprezentat Germania la diferite concursuri. Este foarte pozitiv, energic, sensibil la răutăți, determinat, prietenos, iubitor și înțelegător. La Uite cine dansează!, vrea să arate cine este și ce poate.

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Dani Dobre a început să danseze la 14 ani, dansul devenind rapid pentru el o pasiune și mai apoi un stil de viață. A fost vicecampion al României la dans sportiv, a jucat în mai multe piese de teatru, colaborează cu vedete cunoscute din România, iar experiența de 25 de ani în domeniul artei își spune cuvântul. Este un coregraf competitiv, curajos, vesel, optimist, se adaptează ușor oricărei situații și își dorește să câștige competiția Uite cine dansează!.

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Ecaterina Dosan exprimă feminitate și se declară ea însăși o pasionată a frumosului. Este foarte atentă la modul în care arată, îi plac stilurile de dans care acordă femeii un rol deosebit, cum e cha cha-ul, și îi place să călătorească. Este foarte pretențioasă, a schimbat mulți parteneri de dans de-a lungul timpului. A călătorit mult prin Europa, unde a câștigat nenumărate premii. Este dansator profesionist, antrenor și arbitru internațional de dans.

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Pentru Emil Rengle dansul este mijlocul perfect prin care își exprimă caracterul mai nonconformist. A studiat Arta Coregrafică la UNATC, s-a perfecționat în America alături de Sheryl Murakami, coregrafa cântăreței Beyonce, a făcut coregrafii pentru nenumărați artiști autohtoni și a călătorit în toată lumea cu INNA, Alexandra Stan și Fly Project. Acum face același lucru cu proiectul său personal, în care cântă și dansează. Scopul său este ca fiecare om să accepte că suntem diferiți și să creadă fiecare că acest lucru ne poate face să strălucim.

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Georgiana Căița (Căprioara) este unul dintre cei mai cunoscuți și experimentați coregrafi din România. A început dansul sportiv în școala generală și, fiind extrem de talentată, a atins rapid performanțe notabile la categoria ei de vârstă. Georgiana a evoluat și a făcut din dans mai mult decât o pasiune, ci un mod de a trăi. Este pregătită să intre în competiție începând din 6 martie și va da totul pe scenă.

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Iulian Turcanu a făcut parte din Theodor show balet, iar din 2013 și-a înființat clubul lui de dans. În 2012, a obținut o bursă și a studiat 3 luni pe Broadway, aceasta fiind una dintre cele mai spectaculoase experiențe din viața lui. Iulian este timid, dar pe ringul de dans este ambițios și profesionist, iar atunci când se obișnuiește cu partenera de dans, devine extrem de dezinvolt și glumeț.

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Marica Derdene și-a ales meseria de dansator la 9 ani, însă la 17 ani a renunțat la competiții pentru că a fost nevoită să înceapă să își câștige propriii bani. Acum este antrenor și arbitru internațional de dans. Este o persoană ambițioasă, impulsivă, pasională și îi place să își dezvolte aceste laturi în dansurile latino, preferatele ei. Este foarte sufletistă, se atașează repede, iubește foarte mult copiii și animalele.

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Nicolai Curnic a început să danseze la 7 ani, a făcut Academia de Arte din Republica Moldova și a avut o serie de colaborări importante în Turcia, China și Spania, unde este stabilit în momentul de față și are propriul studio unde predă dans. Nicolai este foarte muncitor, hazliu și puțin încăpățânat. Își dorește să câștige, spune că nu va fi un coregraf dur, dar nu se va lăsa cu una cu două.

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Oana Botez este balerină, însă de-a lungul carierei sale a făcut și câteva spectacole de cabaret și musical. Deși a făcut mai mult coregrafie în spectacole de teatru, Oana a învățat și elemente de dans sportiv, deoarece multe dintre piese conțineau și elemente precum tangoul. Experiența Uite cine dansează! va fi una extrem de interesantă pentru ea și este pregătită să iasă scântei.

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Olesea Micula este din republica Moldova, a început să facă balet la vârsta de 5 ani, a studiat coregrafia, a făcut dansuri de stradă și a luat cursuri de actorie. Este extrem de ambițioasă, a luptat întotdeauna pentru ceea ce și-a dorit să obțină și a avut rezultate remarcabile în dans atât în țara sa, cât și peste hotare.

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Paolo Campigotto este concurentul care dă totul pentru dans. Întreaga viață este o înșiruire de întâmplări în care a ales să facă sacrificii pentru dans. A renunțat la afacerea familiei ca să se poată dezvolta ca dansator, a ales să plece din țara lui natală, Italia, de lângă familie, și să vină într-o țară străină doar ca să aibă șansa să ajungă în topul celor mai buni dansatori. Este atât de îndrăgostit de dansul sportiv încât spune că a venit cu mândrie să fie ambasadorul acestui stil.

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Raluca Netca este o tânără dansatoare cu o carieră în ascensiune. A început cursurile de dans sportiv la 12 ani, a participat la competiții importante și a câștigat numeroase premii. Raluca este o fire vulcanică, foarte senzuală și pune foarte multă pasiune în tot ceea ce face. Îi este teamă de un partener de dans rigid, care nu își cunoaște trupul.


loading...