UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Un duel încărcat de emotie, Roxana Ionescu şi Andrei Mangra au părăsit concursul

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Luni, intr-o noua ediţie, perechile rămase în show au fost din nou faţă-n faţă cu cei patru juraţi, Gigi Caciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu şi Mihai Petre, dar şi cu publicul, care are 50% putere de decizie asupra celor care părăsesc competiţia. Luni seara, Roxana Ionescu şi coregraful Andrei au părăsit concursul.

11 apr. 2017, 06:29
UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Un duel încărcat de emotie, Roxana Ionescu şi Andrei Mangra au părăsit concursul

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Alex Velea, Anca Sina-Serea, Antonia, Liviu Teodorescu, Marius Manole, Roxana Ionescu si Sandu Lungu s-au antrenat temeinic, cateva ore in fiecare zi, astfel incat momentul pe care l-au prezentat pe ringul Uite cine danseaza! sa fie cat mai apropiat si demn de prestatia unui star international.

Cele sapte perechi au pus in scena momente spectaculoase in ring, cu coregrafii-tribut, pentru Michael Jackson, Prince, Queen, Whitney Houston, John Lennon, dar si altii. Potrivit uitecinedanseaza.protv.ro, dupa ce toate cele sapte echipe au dansat in fata membrilor juriului si au fost punctate pentru prestatiile lor, clasamentul arata in felul urmator:

1. Alex si Ecateriana – 36 de puncte
2. MArius si Olesea – 31 de puncte
3. Liviu si Marica – 30 de puncte
4. Roxana si Andrei – 29 de puncte
5. Antonia si Paolo – 28 de puncte
6. Sandu si Raluca – 27 de puncte
7. Anca si Nicolai – 26 de puncte

In editia de luni, in urma notelor juratilor si a voturilor romanilor, ultimele doua cupluri din clasament au intrat la duel, iar acestea au fost Antonia & Paolo si Roxana & Andrei.

Cele doua vedete, alaturi de coregrafii lor, au prezenta din nou dansul pregatit, iar juriul a decis care este perechea ce paraseste competitia Uite cine danseaza!. Gigi Caciuleanu, Florin Calinescu si Andreea Marin au votat ca Antonia sa mearga mai departe in concurs. Dupa indelungi deliberari, decizia a fost luata, iar echipa formata din Roxana si Andrei au parasit competitia.