UITE CINE DANSEAZĂ: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, apariţie-surpriză la show

UITE CINE DANSEAZĂ: Luni, in cea de-a cincea editie Uite cine danseaza!, Rona Hartner ii va preda stafeta unei noi vedete care intra in ringul de dans. Din pacate, Rona s-a accidentat la antrenamente, iar medicii i-au recomandat retragerea din competitie.

03 apr. 2017, 05:31

UITE CINE DANSEAZĂ: S-au întors în locul unde s-a înfiripat povestea lor de dragoste! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi-au petrecut o mare parte din ziua de sâmbătă la Buftea, în sala de antrenament, unde vedeta şi iubitul ei se pare că au intrat pentru a repeta o coregrafie, cel mai probabil pentru noul show de dans de la Pro Tv. Paşii de dans nu le sunt străini celor doi, care în urmă cu trei ani intrat pentru prima dată în ring, iar la finalul prestaţiei artistice s-au îndrăgostit.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au dispărut de pe micul ecran de ceva timp, dar se pare că acest lucru va fi îndreptat curând. De când a devenit mămică, blonda a stat mai mult timp alturi de fetiţa ei, iar când nu a plimbat-o pe Sofia şi-a petrecut timpul la atelierul de croitorie unde face ţinute elegante şi rochii de mireasă. Sâmbătă, când toţi coregrafii ocupaseră sălile de repetiţii de la Buftea, Bianca şi Victor au intrat şi ei la antrenamente şi din câte se pare nu au mers la sala de fitness împreună aşa cum ne-au obişnuit în ultima vreme, ci au exersat paşii de dans ai unei coregrafii pe pe care o pregătesc. Blonda a lăsat chiar ea să se înţeleagă că va intra în ringul de dans, publicând pentru fanii săi un indiciu preţios.

„Înapoi în timp”, a fost descrierea pe care blonda a făcut-o imaginii publicate pe conturile ei de socializare. Admiratorii vedetei s-au grăbit să-i întrebe dacă intre în concurs sau doar exersează vasul mirilor. Misterioasă, Bianca i-a lăsat în suspans pe cei care îi urmăresc profilul.  

UITE CINE DANSEAZĂ: Încep duelurile în competiţia de dans de la Pro Tv

Luni, in cea de-a cincea editie Uite cine danseaza!, Rona Hartner ii va preda stafeta unei noi vedete care intra in ringul de dans. Din pacate, Rona s-a accidentat la antrenamente, iar medicii i-au recomandat retragerea din competitie.

Povestea Ronei la Uite cine danseaza! nu se va incheia aici, ci va fi dusa mai departe de o noua vedeta, care va incepe in curand antrenamentele si va dansa impreuna cu coregraful Andrei Mangra. Cu toate ca si-a dorit sa lupte si sa continue competitia, starea de sanatate nu ii permite in acest moment, dar Rona va continua sa fie alaturi de Andrei si noua sa partenera si ii va sustine in fiecare luni seara, de la 20:30.

M-am accidentat acum zece zile si nu mi-am dat seama. Am avut dureri, dar nu le-am dat importanta, insa ieri dimineata m-a durut piciorul foarte tare si am decis sa merg la medic. Bine am facut, pentru ca medicul a descoperit ca am meniscul rupt si aceasta problema se rezolva doar cu operatie. Imi pare rau ca trebuie sa renunt la competitie din aceasta cauza, dar ma bucur ca am putut prezenta valsul din editia a patra si am incheiat pe primul loc„, a spus Rona.

Nu as fi vrut pentru nimic in lume sa pierd valsul de data trecuta, parca a fost dat de la Dumnezeu. E o surpriza totala pentru mine, nici acum nu-mi vine sa cred. O sa vin in platou la fiecare editie, sa-i sustin pe Andrei si noua lui partenera. Voi fi alaturi de ei, le voi face galerie si imi doresc sa ajunga in finala si sa castige aceasta competitie„, a declarat Rona Hartner.

În ediţia de luni (3 aprilie), concurenții se întrec în dueluri spectaculoase. Antrenamentele sunt din ce în ce mai solicitante, pentru că cele opt perechi vorvor fi nevoite să se pregătească de două ori mai mult pentru cometiţie, într-un timp scurt.

Astfel, în cea de-a cincea ediție, cele opt perechi rămase în concurs vor fi împărțite în patru echipe de dueluri, prin tragere la sorți. Fiecare duel va avea un anumit stil de dans, iar cuplurile își vor alege melodii potrivite și își vor realiza coregrafiile. La începutul emisiunii vor fi anunțate cuplurile rivale, perechile vor dansa pe rând, câte două, vor asculta comentariile juraților la final și vor primi note, iar echipa care va obține un punctaj mai mare din partea juriului va avea imunitate în această ediție. Cea care va pierde va mai prezenta încă un dans, un alt stil și o altă melodie. Cele patru perechi care vor dansa de două ori vor fi jurizate încă o dată, dar la fel ca până acum, se va ține cont de notele juriului și de votul publicului. Ultima pereche clasată va părăsi competiția.