UITE CINE DANSEAZĂ! Lili Sandu se antrenează în ţinute sexy pentru show. LIVE PE FACEBOOK de la antrenamente

Acum 13 ani, Lili Sandu și Oana Zăvoranu jucau împreună în telenovela “Numai iubirea”, iar un an mai târziu, cele două apăreau împreună într-un pictorial în revista Viva! După 12 ani, Oana și Lili s-au întâlnit din nou, de data asta fiind rivale în show-ul “Uite cine dansează”.

16 mart. 2017, 12:44
UITE CINE DANSEAZĂ! Lili Sandu se antrenează în ţinute sexy pentru show. LIVE PE FACEBOOK de la antrenamente

A doua emisiune a show-ului “Uite cine dansează” a început în forță, iar spre finalul serii lucrurile erau oarecum tranșate, pe ultimul loc în preferințele juriului fiind cuplul format din Oana Zăvoranu și coregraful ei, Daniel Dobre, care au lăsat impresia că participă la emisiunea “Uite cine NU dansează”. Surpriza a fost că pe ultimele locuri în preferințele publicului s-au aflat Lili Sandu și Iulian Turcanu, care au impresionat juriul dansând un slowfox aproape impecabil.

Dacă eliminarea Oanei era previzibilă – vedeta nu s-a prezentat aproape deloc la repetiții, iar dansul ei a lăsat mult de dorit –, nu același lucru se poate spune și despre Lili Sandu și coregraful ei, a căror prestație s-a bucurat de aprecierea juriului. Cu toate acestea, perechea a scăpat „la mustață” de eliminare, doar Oana și Daniel având mai puține voturi din partea telespectatorilor decât ei. Pentru a nu mai avea emoţii, Lili Sandu se antrenează din greu, transmiţând totul live pe Facebook.