Ultima dorinţă a Corneliei Catanga. Abia acum s-a aflat, după ce i-a apărut în vis lui Aurel Pădureanu

Ultima dorinţă a Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu și fiul lui, Alexandru, au vorbit cu durere în suflet despre cea mai importantă femeie din viaţa lor. Tânărul spus care a fost ultima ei dorință şi vrea cu orice preţ să i-o îndeplinească.

20 sept. 2021, 21:29
Ultima dorinţă a Corneliei Catanga. Abia acum s-a aflat, după ce i-a apărut în vis lui Aurel Pădureanu
Ultima dorinţă a Corneliei Catanga

Ultima dorinţă a Corneliei Catanga. Alexandru, fiul regretatei artiste, a povestit că mama lui şi-a dorit ca el să-și continuie cariera. Tânărul se ține de cuvânt în memoria mamei sale, astfel că nu a renunțat nici acum la pasiunea pentru muzică.

Să vorbesc despre mama mea la trecut este greu. Cea mai mare dorință a ei a fost să îmi continui cariera. Ea și-a dorit din tot sufletul acest lucru. Și vreau sa fac asta, căci altceva nu mai pot sa fac pentru ea. Doar atât și-a dorit! A fost cea mai mare dorință, poate chiar ultima.‘, a spus Alexandru Pădureanu la Antena Stars.

Ultima dorinţă a Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu a mărturisit că regretata lui soție îi apare deseori în vis. Recent, ea i-ar fi transmis un mesaj legat de fiul lor. I-ar fi spus să aibă grijă de el, să-l ajute să slăbească, după ce ar fi luat proporții.

Citeşte şi: Drama lui Aurel Pădureanu după ce Cornelia Catanga a murit din cauza COVID-19. „Nu am bani să-mi plătesc nici chiria. Nu a vrut nimeni să ne ajute”

A venit în visul meu și mi-a zis să am grijă de Alexandru, să-l ajut sa slăbească, că a cam luat proporții. Mă doare și îmi pare rău că am dus-o la spital. Aș fi pupat-o o oră, să îi sărut mâna, să ne luam „la revedere’. Trăim mereu cu părerea asta de rău.

De câte ori mă uit și-mi aduc aminte când am văzut-o la înmormântare și am văzut-o în sacul ăla… I-am văzut doar capul, înnebunesc. Nu vreau să-mi amintesc. Mi-e și teamă să nu dezvolt pe fond nervos, un diabet”, a declarat și Aurel Pădureanu.