Ultima fiţă. Să te lauzi pe internet cu poze de la funeraliile rudelor GALERIE FOTO

Un tânăr şi-a încordat muşchii la înmormântarea bunicii sale, câteva adolescente au mers în baie să se fotografieze în timpul unor funeralii şi, în general, numărul adolescenţilor care fac poze la înmormântări este destul de mare, aceasta fiind deja o modă printre adolescenţii britanici.

30 oct. 2013, 17:01

O nouă modă bântuie printre tinerii din Marea Britanie, tot mai mulţi adolescenţi fiind fascinaţi de ceremonialul înmormântării şi imortalizându-se la astfel de evenimente, după care şi-au popularizat fotografiile.

Citeşte şi Cel mai mare COCALAR de pe Facebook. Uite ce accesoriu de NEAM PROST şi-a pus la gât FOTO ULUITOR

Huffington Post a publicat mai multe postări de pe paginile de internet ale unor astfel de tineri, însoţite de fotografii de la aşa-zisele înmormântări. „Voi merge în iad?”, se întreabă unul dintre tineri, crezându-se poate vinovat că s-a fotografiat la un astfel de eveniment, iar o fată, Miranda, a mers în baie în timpul ceremonialului, s-a pozat şi acum crede despre sine că a devenit o persoană rea. O alta, Hannah, s-a fotografiat alături de prietena sa, de asemenea în baie şi spune că din cauza lacrimilor vărsate la înmormântare i s-a dus tot machiajul.

Unul dintre cele mai ciudate posturi îi aparţine însă lui Haar Walker, care s-a pozat având la gât o cravată Burberry, cu muşchii încordaţi. Bunica sa ar fi fost probabil foarte mândră de nepotul său dacă nu zăcea morată, câţiva metri mai încolo.