Ultima găselniţă a hackerilor pentru a vă fura datele confidenţiale. Pretind că sunt de la ANAF FOTO

Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat aseară că recomandă tuturor reprezentanţilor operatorilor economici să ignore orice comunicări neoficiale sau solicitări de date confidenţiale care pretind că provin de la ANAF, dar sunt transmise de la adrese de email cu origine îndoielnică.

31 mart. 2018, 10:20

„Semnalăm cel mai recent caz în care se utilizează fraudulos atat însemnele oficiale ale Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi ale Organizaţiei Europene a Administraţiilor Fiscale (IOTA), cât şi numele preşedintelui ANAF, pentru transmite de la o adresă de email anonimă ([email protected]) un mesaj de tip spam, care conţine un virus”, menţionează oficialii ANAF, potrcit capital.ro.

Citeşte şi Premierul Viorica Dăncilă a dispus eliberarea din funcţie a trei vicepreşedinţi ai ANAF

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală comunică direct fiecărui contribuabil în parte situaţia proprie a impozitelor neachitate prin documente oficiale, tipizate, ale căror modele sunt aprobate prin acte normative publicate în Monitorul Oficial al Româmniei. Conform ANAF, în acest caz vor fi sesizate autorităţile cu atribuţii legale de verificare a tuturor aspectelor implicate.


loading...