Ultima măsură luată în cazul fiului lui Dincă. Ce au hotărât autorităţile în privinţa bătăuşului

Fiul lui Gheorghe Dincă a fost eliberat marți noapte după ce i-a agresat pe jurnalişti,însă acesta va fi reaudiat vineri, potrivit România TV. În acelaşi timp, după ce a fost audiată ca martor, fiica monstrului din Caracal a părăsit țara după ce Daniel Dincă i-a bătut pe jurnaliști, în Capitală. Între timp, procurorul general a intervenit și a cerut măsuri urgente împotriva brutei lui Dincă.

18 dec. 2019, 14:26
Ultima măsură luată în cazul fiului lui Dincă. Ce au hotărât autorităţile în privinţa bătăuşului

Daniel Dincă a scăpat de reţinere după agresiunea de marţi după-amiază, însă cazul său va fi anchetat în continuare de poliţişti, care nu s-au lămurit întru totul cum s-au desfăşurat evenimentele. România TV anunţă că acesta va trebui să se prezinte din nou la audieri, vineri. Însuşi ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a calificat incidentul ca fiind unul foarte grav, în timp ce procurorul general Bogdan Licu a spus: „Este inacceptabil ce s-a intamplat ieri, astazi se vor prezenta organele de politie cu o propunere de control judiciar pentru domnul Dincă. A fost eliberat!„.

În acelaşi timp, România TV a anunţat că după audieri Daniela Dincă a părăsit ţara, ea plecând deja în Italia.

Fiul şi fiica lui Gheorghe Dincă au fost, marţi, la sediul CNA. Aceştia au reclamat modul în care televiziunile au prezentat informaţii despre ei în dosarul Caracal. La ieșirea din sediul CNA, jurnaliștii au încercat să îi ia o declarație fiului lui Gheorghe Dincă, la care acesta a ripostat violent. Printre cei agresați se numără un operator România TV.