Ultima modă printre constănţence. Se spală la cap cu şampon special pentru cai VIDEO

Şamponul pentru cai, ultima modă în rândul femeilor. În pet-shopurile din Constanţa, produsul este la mare căutare şi nu apucă să stea prea mult pe raft. Femeile care îl folosesc spun că efectele sunt miraculoase şi că nu se compară cu clasicele măşti pe care le-au încercat fără succes. Dermatologii atrag atenţia că şamponul pentru cai poate fi periculos.

11 aug. 2015, 13:42
Ultima modă printre constănţence. Se spală la cap cu şampon special pentru cai VIDEO

În pet-shopurile din Constanţa, şamponul pentru cai se vinde ca pâinea caldă, informează România TV. Vânzătoarele sunt primele care au testat produsul şi acum au foarte multe cliente fidele. „Eu m-am simtit foarte bine si mi-a indesit parul, n-am avut treaba cu matreata”, a spus o clientă.

„Mai ales femeile il cumpara, nu am dat pentru cai niciodata, intareste firul de par, e pe baza de plante n-are ce sa fie”, a explicat vânzătoarea. Acelaşi şampon este folosit cu regularitate de îngrijitorii de cai de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. Directorul complexului cunoaşte fenomenul care a luat amploare în rândul femeilor.

Citeşte şi Îţi cade părul? Şamponul DIY cu usturoi opreşte căderea şi încurajează regenerarea

„Tine de designul produsului, nu pot sa nu iau in seama eficienta dovedita nu clinic, ci in viata asupra noastra a produsului pentru cai”, a spus medicul veterinar. 

Coafezele şi medicii dermatologi atrag însă atenţia că şamponul pentru cai poate fi periculos pentru oameni. „Nu l-as folosi din dorinta de a-mi pastra totusi ultimele fire de par care mi-au ramas pana acum”, a declarat un medic dermatolog. „Nu as recomanda asa ceva, exista produse din multe game, nu avem de ce sa folosim samponul animal”, a declarat o coafeză. 

Citeşte şi Cele mai bune uleiuri care te scapă de mătreaţă. Cum funcţionează

Sunt însă şi vedete care folosesc şamponul pentru cai. Potrivit presei internaţionale, Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker şi Kim Kardashian ar fi doar câteva dintre divele care se mândresc cu podoaba capilară îngrijită cu şampon pentru cai.