Ultima nebunie a lui Roman Abramovic. Pentru ce a plătit patronul lui Chelsea 80 milioane euro

Roman Abramovic, patronul lui Chelsea Londra, a fost destul de zgârcit cu fotbalul vara aceasta, cea mai scumpă achiziţie fiind portarul bosniac Asmir Begovic, adus de la Stoke City, pentru a-l înlocui pe Petr Cech. În schimb, Abramovic a fost generos cu satisfacerea propriilor capricii.

28 iul. 2015, 11:53

În urma transferurilor efectuate în această vară, Chelsea a realizat un profit de 6,25 milioane lire sterline, vânzându-i cu preţuri bune pe Petr Cech, la Arsenal (10,9 milioane lire sterline), şi Thorgan Hazard, la Borussia Monchengladbach (5,85 milioane lire).

În acelaşi timp, Roman Abramovic, s-a zgârcit să bage mâna în buzunar pentru a-i cumpăra jucători lui Jose Mourinho. New York Daily News scrie însă că Abramovic a plătit nu mai puţin de 80 de milioane de dolari pentru un capriciu. El a cumpărat trei clădiri în Manhatan, în Upper East Side, plătind pentru fiecare 29,7, 18,3 şi 30 milioane dolari.

Culmea este că Abramovic urmează să demoleze aceste case, pentru a construi pe locul lor o mega-proprietate, casa din America la care a visat dintotdeuna. Abramovic va locui aici împreună cu Daria Jukova, mama a doi dintre cei şapte copii ai săi.

Cele trei clădiri cumpărate de Abramovic: