ULTIMĂ ORĂ! Mama lui Vlad Pascu rămâne în spatele gratiilor pentru cel puțin 30 de zile. Beizadeaua drogată cercetată și pentru trafic de droguri

Informații de ultimă oră! Mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu, rămâne în arest preventiv pentru cel putin 30 de zile. Iată care sunt acuzațiile care îi sunt aduse și ce alte detalii au ieșit la suprafață.

15 sept. 2023, 16:39
ULTIMĂ ORĂ! Mama lui Vlad Pascu rămâne în spatele gratiilor pentru cel puțin 30 de zile. Beizadeaua drogată cercetată și pentru trafic de droguri
ULTIMĂ ORĂ! Mama lui Vlad Pascu rămâne în spatele gratiilor pentru cel puțin 30 de zile. Beizadeaua drogată cercetată și pentru trafic de droguri

Conform unor informații citate de Digi24, se pare că mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat moartea a doi tineri în 2 Mai, este suspectată că aducea droguri la petrecerile organizate de fiul ei și ar fi participat la câteva dintre aceste evenimente. Acum, procurorii au decis ca aceasta să rămână în arest preventiv pentru cel puțin 30 de zile.

Citește și: Tupeul incredibil al mamei beizadelei drogate! Cum a încercat să îi șantajeze pe martori. ”M-a amenințat că, dacă nu vorbesc urgent cu ea, va da presei înregistrări cu mine!”

Pe data de 15 septembrie, avocatul familiei a dezvăluit că Miruna Pascu, mama tânărului de 19 ani care a fost implicat în accidentul mortal din stațiunea 2 Mai, a fost plasată în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Ea este acuzată de tentativă de șantaj asupra fostei iubite a lui Vlad Pascu, imediat după tragicul accident din 19 august. Acest anunț a fost făcut în fața Tribunalului București.

Hotărârea emisă de Tribunalul București nu este definitivă și avocatul lui Miruna Pascu a declarat în direct la televiziunile de știri că a depus deja un apel. Femeia este acuzată de procurorii DIICOT de săvârșirea de „infracțiuni împotriva administrării justiției”. Conform unor surse apropiate anchetei, ea a încercat să șantajeze martorii implicați în dosarul fiului său, care se află deja în arest preventiv. Concret, conform referatului procurorilor publicat de Realitatea Plus, Miruna Pascu a încercat să contacteze fosta iubită a fiului său, prima dată pe 27 august, când i-a trimis un „mesaj care sugerează că, în cazul în care nu ar fi acceptat să se întâlnească cu ea, ar dezvălui informații compromițătoare despre aceasta în mass-media”.

„Miruna Pascu: Nu le zici nimic! Le zici că făceați și voi mișto de ceilalți cum face toată lumea pe net…nu asta făceați de fapt?

Martoră: – Aa…adică să neg filmulețele?

Miruna Pascu: Da…că poți să faci mișto, nu-i așa? Păi tu vrei să spui că voi luați nu știu ce c***?…

Martoră: Nu știu, chiar nu știu dacă să mint sau nu. Într-adevăr, în acel videoclip, dacă nu eram sub influență, nu-l făceam niciodată. Până la urmă… că na…

Miruna Pascu: Nu erai sub nimic! Nu trebuie să spui în viața ta așa ceva…draga mea, pentru că nimeni nu poate să spună după un clip.

Martoră: Cum adică?!

Miruna Pascu: Într-un clip poți să fii orice…e ca și cum ai juca teatru, da?

Miruna Pascu: Serios vorbesc, ia-ți un avocat dacă vrei să mergi pe ideile astea, pentru că iți repet, nu există o declarație a nimănui, decât doar dacă vrei tu să declari, și după o poză pe internet nimeni nu te poate învinui de nimic…nu există probă toxicologică, nu există nimic, înțelegi sau nu înțelegi?”, se arată în stenograme.

Citește și: Vlad Pascu, urmărit penal pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc şi punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul de droguri