ULTIMA ORĂ! Marius Şumudică refuză oferta lui Gigi Becali şi nu va antrena FCSB: „Nu vom putea colabora niciodată”

Tehnicianul Marius Şumudică a anunţat, joi seară, că s-a decis să refuze oferta de la FCSB, el menţionând că va rămâne prieten cu Gigi Becali, dar nu vor putea colabora niciodată

20 mai 2021, 19:02
ULTIMA ORĂ! Marius Şumudică refuză oferta lui Gigi Becali şi nu va antrena FCSB: „Nu vom putea colabora niciodată”

Marius Şumudică a apărut miercuri ca o variantă şoc de antrenor pe banca FCSB, iar patronul Gigi Becali şi tehnicianul au recunoscut amândoi că au existat discuţii în acest sens, latifundiarul din Pipera declarând chiar că mutarea ar fi avut 99% şanse să devină realitate.

Totuşi, conform informaţiilor publicate de ProSport, se pare că Marius Şumudică ar avea două oferte pe masă, dintre care una din zona Golfului, de la o nou-promovată din Arabia Saudită, iar toată discuţia despre banca FCSB-ului ar fi putut fi doar o strategie de negociere.

„Eu sunt liniștit! Am decis să nu fac acest pas! Sunt antrenor liber în continuare și episodul FCSB a luat sfârșit! Nu există nicio variantă să antrenez echipa! Am avut o discuție bărbătească și am spus ce am avut de spus, și, din cauza unor neconcordanțe, am decis să nu facem acest pas! Este cel mai bine.

Marius Şumudică: „Nu vreau să stricăm prietenia. Cel mai bine e fiecare pe drumul lui”

Având îmi vedere ce îmi spun sufletul și inima, eram îndoit! Profesional mi-aș fi dorit să lucrez la un club care îți oferă toate condițiile.

Am vorbit cu staff-ul meu și nu am ajuns la un consens! Am hotărât că este mai bine să nu facem acest pas. Am întâmpinat greutăți în formarea staff-ului, în ce își dorea Becali. Nu puteam lucra cu staff-ul meu, el nu voia să renunțe la cei din staff. Rămâne prietenul meu, dar nu puteam lucra niciodată.

Nu am făcut nicio licitație, nu am nevoie de așa ceva. Dar din respect pentru Becali și prietenia mea cu el. Nu vreau să stricăm prietenia! Am stat și m-am gândit, cel mai bine e ca fiecare să își vadă de drumul lui în viață”, a spus Marius Șumudică la Digisport.

Citeşte şi: Astra joacă finala Cupei României, dar a retrogradat din Liga 1 CLASAMENT

Gigi Becali: Şumudică voia să vină cu staful lui şi eu am zis că nu-i dau afară pe Neubert şi Popa, care este cel mai bun antrenor de portari

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi seară, că înţelegerea cu Marius Şumudică a căzut, după ce tehnicianul a cerut să vină cu staful său.
„Voia să vină cu staful lui şi eu am zis că nu-i dau afară pe Neubert (n.r. – preparatorul fizic Thomas Neubert) şi Popa (n.r. – Marius Popa), care este cel mai bun antrenor de portari. Ne-am rugat de ei să vină şi acum să-i dau afară? A zis, bine nea Gigi, nu putem colabora, şi asta este. Povestea cu staful a contat. E posibil să fie şi după presiunea suporterilor din Giuleşti, cu Mustaţă…Mi-a spus că toată lumea o să fie împotriva lui. Are ofertă şi de un milion jumate de la arabi. Ar mai putea fi şi că de ce clauza de reziliere e de un milion dacă pleacă şi de 900.000 dacă îl dau afară? Bine, pune un milion. Eu cred că se duce la CFR, dar el mi-a zis că nu se duce. Rămânem prieteni foarte buni, dar nu vom colabora niciodată, spun şi eu ca el”, a declarat Becali la Digisport.

Întrebat cine va fi noul antrenor, Becali a răspuns: „La ora asta am în faţa mea pe unul, dar nu vă spun cine e. După ce pun antrenorul ăsta, o să schimb numărul de telefon. Nu mă mai bag deloc. Nu e Olăroiu, el e antrenor de mare anvergură. Nu e nici Rednic, nici Dan Petrescu, nici Mutu”.
Tehnicianul Marius Şumudică a anunţat, joi seară, că s-a decis să refuze oferta de la FCSB, el menţionând că va rămâne prieten cu Gigi Becali, dar nu vor putea colabora niciodată.
Miercuri, patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că Marius Şumudică va fi antrenorul echipei, din sezonul viitor, după ce Anton Petrea a refuzat să continue. El a anunţat şi detaliile contractului pe care îl va avea Marius Şumudică la echipa lui, prima cea mai mare, de 500.000 de euro, urmând a fi pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor.