ULTIMA VIRGINĂ din showbiz nu a avut parte nici de PRIMUL SĂRUT. Cine este vedeta

Adolescenta care a cucerit publicul din România cu piesa "Memories" şi care este numită revelaţia muzicii româneşti i-a făcut pe fani să explodeze cu cea mai recentă apariţie a sa. Artista s-a îmbrăcat într-o rochie foarte transparentă în partea de sus, ce îi acoperea sânii doar cu două cireşe poziţionate strategic.

07 mart. 2015, 11:14

Cum apariţia ei a fost una explozivă, am întrebat-o pe Nicole ce surprize le va oferi admiratorilor anul acesta, scrie ziarulring.ro. „Pregătesc o piesă nouă, un clip nou, ceva „wow!”, să fie mai neobişnuit. Încerc să mă readaptez de fiecare dată. Ca stil muzical, vestimentar, coafură, încerc să fiu diferită mereu, pentru că la un moment dat te saturi de aceeaşi mâncare în fiecare zi. Trebuie să vin mereu cu ceva nou. Mai ales că îmi doresc foarte tare să fiu cunoscută pe plan internaţional. Sunt foarte recunoscătoare pentru că am ajuns aici, la o vârstă foarte fragedă”, a spus Nicole Cherry. 

Citeşte şi Nicole Cherry, dans LASCIV în faţa unei prietene VIDEO

Deşi a cucerit publicul cu vocea ei şi a reuşit să ocupe primul loc în topuri încă de la debut, Nicole Cherry a făcut o dezvăluire care poate părea cel puţin ciudată, mai ales pentru tinerii din ziua de astăzi. Artista nu a fost implicată în nicio relaţie, ba mai mult.. nu a trăit încă fiorii primului sărut.

Citeşte şi Nicole Cherry a dezvăluit! Pentru cine a vărsat vedeta râuri de lacrimi

„Nu am avut nicio relaţie până acum, niciodată. Nu am avut nici măcar un prim sărut, dar am tot timpul din lume. Mereu am fost foarte sinceră, chiar nu am avut… Mi-e frică de ce va urma atunci când voi creşte, de momentul în care voi intra în gura presei. Când mă gândesc la paparazzi… presa mă sperie! Nu cred că te poţi pregăti pentru aşa ceva, dar o să fiu puternică.”, a spus Nicole Cherry.