Ultimele ore din viaţa actorului care s-a sinucis la 34 de ani: „Sunt chestiuni care ţin de suflet”

Actorul de la Teatrul Național din Târgu Mureş avea o fetiţă din relaţia cu fosta lui parteneră de viață, fost jurnalist, cu care era în divorţ. În vârstă de 34 de ani, Sergiu Marocico a dispărut complet după incidentul de marți

09 iun. 2022, 09:37
Ultimele ore din viaţa actorului care s-a sinucis la 34 de ani: „Sunt chestiuni care ţin de suflet”

Actorul Sergiu Marocico a fost găsit mort în propriul apartament, după ce în urmă cu o zi a încălcat ordinul de restricție emis de instanță împotriva sa. Acesta fusese la locul de muncă al fostei sale soții, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia. A fost o ieşire dramatică din scenă a unui cunoscut actor din Târgu Mureş. Sergiu Marocico şi-a pus capăt zilelor după o ceartă cu soţia. Cei doi erau în mijlocul divorţului, iar femeia obţinuse un ordin de protecţie împotriva lui.

„Sunt chestiuni care ţin de suflet”. Ultimele ore din viața lui Sergiu Marocico, actorul de 34 de ani din Târgu Mureş, care a fost găsit mort în casă.

Actor de la Teatrul Naţional, găsit mort în casă. Actorul avea o fetiţă cu soţia cu care era în divorţ

Miercuri, bărbatul a încălcat restricţia. S-a dus peste parteneră la serviciu şi l-ar fi luat la bătaie pe actualul ei iubit. După scandal, poliţiştii au plecat să-l caute, dar l-au găsit fără suflare în casă. Rudele spun că tânărul era devastat că nu-şi va mai putea vedea copiii după divorţ.

Sergiu Marocico, un actor mult prea grăbit. La 34 de ani, fostul artist al Teatrul Naţional din Târgu Mureş şi-a pus capăt zilelor. Trecea printr-un divorţ cu scandal. Luna trecută, soţia lui obţinuse un ordin de protecţie. L-ar fi acuzat că e violent şi se teme pentru viaţa ei. Cei doi aveau împreună un băiat de patru ani. Tot Sergiu o îngrijea şi pe fiica de 10 ani din prima căsătorie a femeii. Apropiaţii susţin că soţia i-ar fi interzis să-i mai vadă pe copii, iar asta l-ar fi distrus.

Cu câteva ore înainte de gestul extrem, Sergiu s-a dus peste soţie la serviciu. Acolo ar fi dat nas în nas cu actualul iubit al femeii. Au început reproşurile, iar până la bătaie a fost doar un pas.

„L-a dus la salvare pe băiat. Era bandajat. E şocant! Era în taxi. A vrut să pornească taxi-ul şi femeia a zis la şofer să nu pornească pentru că a lovit pe cineva. iar el a sărit afară şi a fugit! Era aici salvarea şi poliţia. A venit cineva aici cu scandal. A ieşit o doamnă şi a pus-o în maşina de poliţie. Oamenii nu mai ştiu să se controleze”, spun martorii de la incident, potrivit Observator.

Sergiu a fugit şi s-a ascuns în apartamentul său. Soţia l-a reclamat, iar poliţiştii au plecat să-l caute. Au fost, iniţial, acasă. Actorul n-a răspuns, aşa că anchetatorii au plecat mai departe. Câteva ore mai târziu, când s-au întors la reşedinţă, l-au găsit pe actor mort. Artistul n-ar fi fost la prima încercare de a-şi lua viaţa.

Veste dureroasă despre marele actor Victor Rebengiuc. A făcut anunțul cu lacrimi în ochi
„Vecini: Acum o lună de zile au avut o ceartă în familie, pentru copii. A fost un scandal. Pe Sergiu l-au internat 10 zile la spital. Sergiu, înainte să facă treaba asta, într-o zi a venit aici şi a luat nişte medicamente. L-a văzut prietenul lui şi l-a salvat”, spun vecinii actorului.

Prietenii spun că Sergiu ar fi fost mai abătut ca oricând în ultima perioadă. „Era supărat, era trist! Sunt chestiuni care ţin de suflet. Viaţa de familie era foarte importantă pentru el. Îşi iubea foarte mult copiii”, spune Iulian Praja, dir. Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș. E trist, trist ce s-a întâmplat. Nu ştii niciodată ce e în sufletul omului”, spune şi Rareș Budileanu, actor, fost coleg.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Actorul Sergiu Marocico a fost găsit mort în propriul apartament. Cel mai probabil a fost vorba de o sinucidere
Trupul neînsuflețit al actorului de la Teatrul Național din Târgu Mureș a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Totodată, din primele cercetări, nu au fost identificate urme care să indice faptul că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Conform primelor ipoteze, cel mai probabil, bărbatul și-a pus capăt zilelor.

„A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”, se mai arată în comunicatul IPJ Mureş.

Actorul Sergiu Marocico, în vârstă de 34 de ani, lasă în urma sa o carieră frumosă, dar și o fetiţă din relaţia cu soția sa.

 


loading...