Ultimele cuvinte ale lui Dinu Patriciu de pe patul de moarte. Decizie ŞOCANTĂ luată de soţia omului de afaceri

Chiar daca si-a presimtit moartea si a vrut sa aiba toata familia alaturi inainte de a inchide ochii, sotia lui Dinu Patriciu, Dana, nu a vrut sa-l vada si nici sa se implice in organizarea funeraliilor.

21 aug. 2014, 13:31

Dinu Patriciu s-a stins din viata intr-un spital din Londra, dupa mai multe complicatii pe care le-a suferit in urma unui transplant de ficat, scrie cancan.ro. Inainte de a inchide ochii, milionarul a avut o ultima dorinta din partea familiei, care a stat alaturi de el langa patul de spital. Si-a luat la revedere de la toata lumea, iar apoi si-a citit testamentul.

Citeşte şi Mărturiile vecinilor lui Patriciu de la Crevedia: Era băiat cuminte până la Dumnezeu

În urma cu putin timp, familia a decis ca trupul neinsufletit al milionarului sa fie adus la Bucuresti, unde va fi ingropat cel mai probabil in cimitirul Bellu, acolo unde afaceristul isi cumparase o cripta de 25.000 de euro. „Familia a decis sa fie ingropat in Bucuresti, si nici nu se pune problema incinerarii, asa cum s-a vehiculat”, a precizat un apropiat al familiei.

Razbunare si dupa moarte

Funeraliile vor avea loc cel mai probabil saptamana viitoare, si asta pentru repatrierea trupul neinsufletit al afaceristului depinde de niste formalitati care vor dura cateva zile.

Ce se intampla insa in acest moment la Londra este insa scandalos. Daca unii se asteptau ca toata familia sa fie unita in acest moment, lucrurile nu stau chiar asa.

Citeşte şi Dinu Patriciu a vrut să cumpere Steaua de la Gigi Becali

„Serban, fratele lui Dinu, se va ocupa de ceremonie, intrucat Dana, sotia, despre care stie toata lumea ca erau in divort, nu a vrut sa-l vada inca si nici sa dea o mana de ajutor”, a mai explicat aceeasi sursa. Motiv pentru care corpul milionarului zace acum la morga spitalului.Mama lui Dinu Patriciu a fost sfatuita sa-si astepte fiul sa fie adus in Romania, intrucat starea de sanatate nu-i permite sa zboare cu avionul.

Inainte de a muri insa, milionarul a avut puterea de a le spune tuturor cateva cuvinte de apreciere, si-a cerut iertare si si-a impartit averea.

„Dinu a inceput sa-I adune pe toti pe langa el inca de acum doua saptamani. Copii, nevasta, prieteni foarte apropiati. Cand si-a simtit sfarsitul el le-a spus ca si-a facut testamentul si le-a spus cum si-a impartit averea”, a declarat un apropiat al familiei. Ultima dorinta: „Nu vreau circ!”

Unul dintre cei mai buni confidenti pe care i-a avut Dinu Patriciu a povestit si care a fost ultima dorinta a milionarului inainte de a inchide ochii.

„Am vorbit cu Dinu in urma cu doar cateva zile, cand starea lui de sanatate era foarte precara. Si i-am zis: bine, dar daca ma intreaba prietenii tai din Romania despre tine, ce sa le zic? Mi-a spus: „Ce sa le spui? Imi vor scrie curand certificatul. Nu vreau circ la inmormantarea mea!”, a declarat senatorul Sorin Rosca Stanescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai milionarului.