Ultimele cuvinte ale lui Ion Şmecheru’. VIDEOCLIP filmat cu puţin timp înainte să moară

”Ion Șmecheru”, tânărul promovat de Culiță și Iancu Sterp pe canalul Youtube, a murit după ce a intrat în comă alcoolică.

02 dec. 2021, 13:02
Ultimele cuvinte ale lui Ion Şmecheru’. VIDEOCLIP filmat cu puţin timp înainte să moară

A murit Ion Şmecheru’, ciobanul devenit vedetă pe YouTube, după ce a intrat sub protecţia fraţilor Iancu şi Culiţă Sterp.  În mediul online au început să circule ultimele imagini cu Ion Șmecheru’ în timp ce era în viață. Vestea că tânărul a murit a întristat o întreagă comunitate de fani. Bărbatul simplu era extrem de îndrăgit, după ce a apărut în multe dintre vlogurile lui Iancu sau Culiță Sterp. Acesta era un tânăr simplu, dar muncitor și plin de umor, din acest motiv el fiind ajutat de familia lui Culiță Sterp.

VIDEO! Ultimele imagini cu Ion Șmecherul de pe Youtube! Acum câteva zile se mutase în casa nouă făcuta de familia lui Culiță Sterp! Ce planuri avea pentru Crăciun

Videoclipul cu Ion Șmecheru’ a fost filmat cu puțin timp înainte ca bărbatul să se stingă din viață. El a fost filmat în timp ce le ura tuturor sărbători fericite, iar fanii au observat imediat că el se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„Mă aflu cu șefu’ Ionel. Vă pup! Sărbători fericire, un an nou fericit, un Crăciun fericit! Să trăiască lumea!”, spunea bărbatul în cadrul videoclipului.

În secțiunea de comentarii, fanii și-au exprimat tristețea în legătură cu moartea acestuia. Unii dintre ei susțin că bărbatul și-a presimțit moartea, motiv pentru care a făcut acele urări de parcă ar fi fost pentru ultima dată.

„A avut atâta noroc de o familie atât de bună precum familia Sterp, încât el nu trebuia decât s-o lase mai ușor cu băutura…😞 Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!🕯🙏 O să ne lipsești, prietene!😥”, „Exact! L-am văzut acum câteva zile!”, „A simțit săracu’ că moare”, „Ne-a dorit Crăciun fericit, an nou fericit. Săracu, Dumnezeu să-l ierte 🥲🥲🥲🙏🙏🙏🙏”, sunt câteva dintre reacțiile celor care l-au îndrăgit pe Ion Șmecheru’.

Ion Şmecherul, ciobanul devenit vedetă pe YouTube, a murit. Fraţii Iancu şi Culiţă Sterp sunt în doliu: „Din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul”
Cunoscut drept Ion Șmecheru’ pe rețelele de socializare, tânărul în vârstă de 34 de ani se numea de fapt Ion Mocanu. Cu toate acestea, pseudonimul lui a căpătat o imensă rezonanță în mediul online, astfel că toată lumea ajunsese să-l numească așa. Și totuși, Iancu Sterp a făcut anunțul trist în seara zilei de 1 decembrie, potrivit căruia Ion Șmecheru’ a murit. Tânărul ajunsese ușor la inimile oamenilor datorită simplității și dorinței de muncă dar și prin replicile comice pe care le oferea.

Moartea tânărului a fost confirmată de Culiță Sterp, care a oferit mai multe detalii despre moartea prietenului lui.
Pe pagina sa de Facebook, artistul a dezvăluit că Ion a murit după ce a intrat în comă alcoolică.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul! ”, a mărturisit Culiță Sterp, pe rețeaua de socializare.