Ultimele două săptămâni din puternicul stellium în Vărsător! Cum ni se transformă viața cu Venus, Marte și Pluto în Vărsător

Un stellium este atunci când trei sau mai multe planete ocupă toate un semn zodiacal, creând o forță puternică pentru tine și viața ta.

29 feb. 2024, 08:08
Ultimele două săptămâni din puternicul stellium în Vărsător! Cum ni se transformă viața cu Venus, Marte și Pluto în Vărsător

De când Pluto s-a mutat în Vărsător, i s-au alăturat Soarele, Mercur, Marte și în cele din urmă Venus, creând un puternic stellium în Vărsător. Energia Vărsătorului va modela perioada următoare, deoarece Pluto, marele Phoenix, s-a mutat în acest semn de Aer, terminând perioada destul de dificilă în Capricorn.

Un stellium în Vărsător este atunci când trei sau mai multe planete ocupă toate un semn zodiacal, creând o forță puternică pentru tine și viața ta. În timp ce uneori asteroizii sau chiar Luna pot fi considerați parte a unui stellium, acesta va fi simțit și mai intens. Și pentru că planeta exterioară Pluto va rămâne aici, este, de asemenea, o energie care va afecta tot anul 2024.

Horoscop bani martie 2024. Trei zodii pentru care banii vor crește în copaci. Cine va avea parte de un dezastru financiar

Vărsătorul este un semn de aer care este cunoscut pentru independența și neconvenționalitatea sa.
Vorbește despre dorințele tale interioare și te ajută să onorezi ceea ce îți dorești sau ai nevoie, mai presus de ceea ce cred alții sau chiar dincolo de ceea ce poate părea posibil. Vărsătorul este cunoscut drept rebelul cu o cauză, deoarece, deși aceasta zodie te poate face să acționezi în moduri neașteptate, nu este din cauza motivației egoiste, ci în loc să te concentrezi asupra binelui mai mare pentru toți cei implicați.

Pe măsură ce stellium-ul Vărsător atinge vârfurile, aduce un impuls de motivație într-un anumit domeniu al vieții tale pe care te vei concentra apoi pentru tot restul anului 2024. Deoarece Pluto va ocupa de două ori gradul critic de zero și primul al Vărsător în acest an, va aduce începuturi amplificate, schimbări și o motivație profundă de a începe ceva nou în orice domeniu al vieții tale guvernează acest semn de aer. Îmbrățișând ceea ce aduce stellium, poti obține și un indiciu despre ceea ce va ține întregul an, oferindu-ti abilitatea de a începe să profiti la maximum de fiecare oportunitate divină și de a învăța cum să iti îmbrățișezi rebelul interior.

EXCLUSIV Horoscopul primăverii, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Vin scadențele karmice! Greșelile din trecut pe care fiecare zodie va trebui să le repare în această primăvară

Berbec: noi conexiuni sociale și manifestarea dorințelor
Stellium-ul Vărsător va aduce oportunități neașteptate în cercul tău cel mai interior. În timp ce prieteniile și conexiunile cu ceilalți sunt întotdeauna importante pentru tine, ai învățat recent că cine te înconjoara creează o diferență enormă în calea generală a vieții tale. Te poti aștepta la o libertate mai mare, la noi conexiuni transformatoare și chiar la capacitatea de a manifesta unele dorințe de mult timp în viața ta.

Poate că trebuie să faci o pauză de la ceea ce se simte confortabil sau cunoscut, dar ai încredere că, pe măsură ce creezi acel spațiu în viața ta, universul va interveni și va dezvălui care ar trebui să fie următorii pași. Încearcă să nu te închipui să te gândești că orice în această nouă eră va trebui sau trebuie să fie ca cele anterioare din viața ta. Aceasta este șansa ta de a te conecta cu adevărat cu cei care te vor sprijini și te vor sprijini cu adevărat, indiferent de ceea ce ți-ar aduce viața.

Taur: libertate sporită și oportunități în cariera ta
Stellium-ul în Vărsător evidențiază aspecte din jurul carierei și reputației tale, îndreptându-te spre a face câteva mișcări mari în viața ta profesională în acest an. Deoarece energia Vărsător guvernează netradiționalul, s-ar putea să fii împins să-ți începi propria afacere sau chiar să lucrezi de la distanță. Ideea aici este că orice ai face în cariera ta ar trebui să creeze, de asemenea, mai mult spațiu pentru a-ți trăi viața pe care ți-o dorești.

De asemenea, s-ar putea să descoperi că simți o chemare mai înaltă spre a fi de folos altora în această fază energetică. S-ar putea să doresti să faci ceva nonprofit sau pro bono, sau poate că în sfârșit decizi să iti folosesti propriul succes pentru un scop superior. Concentrează-te pe a îmbrățișa mai multă libertate, autonomie și oportunități de a face diferența în lumea din jurul tău.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.