Ultimele filmări cu Alin de la Bistriţa şi instrumetistul Daniel Bucunea înaintea accidentului fatal VIDEO

Un manelist cunoscut a murit luni dimineaţa, într-un accident. Se întorcea de la o petrecere

16 mai 2017, 07:19

Alin Molnar, cunoscut sub numele de Alin de la Bistriţa, renumit interpret de muzică de petrecere, alături de instrumentistul Daniel Bucunea, se îndreptau spre Rodna după ce toată noaptea au cântat la un botez în Bistriţa. Imagini video de la ultima petrecere au apărut pe internet, iar sutele de mesaje pe paginile de socializare ale celor doi arată regretul celor care au petrecut cu ei clipe minunate la nunţi, botezuri şi alte petreceri.

Un grav accident de circulație petrecut ieri dimineața în Anieș a curmat viețile a doi bărbați de 35 de ani. În autoturism se aflau cântărețul de manele Alin Molnar și un prieten de-al său, Daniel Bucunea.

La volan se afla Alin Molnar, care, se pare, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu violență de soculul unui semn de intrare în localitate.

Cei doi au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale autoturismului, având nevoie de ajutorul salvatorilor de la descarcerare. Echipajele medicale i-au preluat pe cei doi în stop cardio-respirator. După ce au aplicat manevre de resuscitare mai bine de o oră, medicul a fost nevoit să declare decesul.

Alin Molnar avea 35 de ani, era căsătorit și avea un băiețel de doar câțiva ani. Acesta terminase Academia de Muzică „Gheorghe Dima” și cânta la petreceri de ani buni, fiind unul dintre cei mai cunoscuți lăutari din Bistrița-Năsăud. Zeci de persoane, prieteni și rude, s-au adunat ieri în jurul prânzului în fața Spitalului Județean de Urgență Bistrița, unde funcționează și morga, pentru a-l vedea pe cântăreț.