Ultimele imagini cu copilul dispărut din Constanţa. Unde a fost surprins de camerele de supraveghere VIDEO

Noi indicii în cazul copilului dispărut, la Constanța. Băiatul a fost filmat de camerele de supraveghere în apropiere de zona bazinelor cu apă, unde este căutat de salvatori. Pompierii au acționat toată noaptea pentru a pompa apa din cele 3 bazine.

06 nov. 2019, 06:58
Ultimele imagini cu copilul dispărut din Constanţa. Unde a fost surprins de camerele de supraveghere VIDEO

Misterul se adâncește în cazul băiețelului de 8 ani, din județul Constanta, dispărut fară urmă acum 4 zile. O armată de oameni l-a căutat fară încetare pe Iulian Bițică, iar marţi pompierii au golit un bazin de dimensiunea unui teren de fotbal, că să vadă dacă micuțul s-a înecat acolo. Deși e o operațiune periculoasă, scafandrii voluntari au coborât în apa infestată cu dejecții, crezând că vor găsi acolo trupul copilului. Deocamdată, nici urmă de el.

Ipoteză teribilă în cazul lui Iulian, băieţelul dispărut la Pecineaga. Ce s-ar fi întâmplat cu copilul. E greu de imaginat aşa ceva 

Iulian locuia în casa tatălui său, după ce părinții s-au despărțit. Tatăl care ar fi trebuit să aibe grijă de el și care a sunat abia la ora 19.00 la poliție nici măcar nu își mai aduce aminte când l-a văzut ultima oară pe fiul său. Mama  dar și multi oameni ce locuiesc în Pecineaga cred că micuțul ar fi fugit pentru a scăpa de bătăile tatălui.

‘Până în prezent am deversat o mare cantitate de dejecţii animale din iazul de decantare până la un nivel de 1,5-2 metri de substanţă lichidă măsurată de la fundul bazinului, adică atât cât a permis regimul de funcţionare al celor şapte electro-pompe detaşate aici, atât de noi cât şi de ABADL. În zonă mai sunt alte trei bazine şi vom acţiona cu personalul şi tehnica mobilizate la faţa locului în funcţie de decizia poliţiştilor’, a declarat, pentru agerpres.ro, Daniel Popa. 

Alexandru Biţică a dispărut de acasă, din localitatea Pecineaga, sâmbătă după-amiază. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic de el.

Băieţelul de 8 ani se juca în apropierea casei când a fost văzut pentru ultima dată de tatăl lui. „Se plimba pe stradă cu rolele şi i-am spus să meargă acasă, pentru că eu trebuia să merg până la muncă. Atunci când m-am întors, nu mai era acolo”, a declarat tatăl copilului.