Ultimele imagini înainte de tragedia provocată de șoferul drogat în 2 Mai. Ce a făcut înainte de a intra în plin în grupul de tineri care se întorcea din Vama Veche

Ultimele imagini înainte de tragedia provocată de șoferul drogat în 2 Mai, unde doi tineri au fost omorâți, iar alți trei au fost răniți. Cu puțin timp înainte să spulbere cu mașina sa de colecție grupul de pietoni, șoferul de 19 ani s-a oprit la magazin pentru a-și cumpăra țigări și ciocolată.

19 aug. 2023, 11:26
Ultimele imagini înainte de tragedia provocată de șoferul drogat în 2 Mai. Ce a făcut înainte de a intra în plin în grupul de tineri care se întorcea din Vama Veche

Șoferul de 19 ani care a ucis un băiat și o fată și a rănit grav alți trei tineri după ce a intrat în plin cu mașina în ei în localitatea 2 Mai a fost dus sâmbătă dimineață la Spitalul din Mangalia pentru prelevarea probelor biologice. După accident, tânărul șofer a fugit de la locul impactului mortal. A fost prins mai târziu în stațiunea Vama Veche. El a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Citește și: Șoferul care a spulberat un grup de tineri în 2 Mai a fost prins în Vama Veche. Are 19 ani și consumase trei feluri de droguri

Între timp, România TV a difuzat imagini cu faptele șoferului de 19 ani înainte de tragedie. Cu puțin timp înainte să spulbere cu mașina sa de colecție grupul de pietoni, șoferul de 19 ani s-a oprit la magazin pentru a-și cumpăra țigări și ciocolată.

„În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani și un tânăr, de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.