Ultimele informaţii despre starea lui Dan Ciotoi. Fiul artistului e rezervat: „Vor fi zece zile critice”

Dan Ciotoi, 67 de ani, a fost internat și operat de urgență. Celebrul artist a trecut prin momente dificile, după ce medicii i-ar descoperit o hernie. Fondatorul trupei Generic a fost operat de urgență, iar acum se află pe secția de Terapie Intensivă.

15 dec. 2023, 15:33
Ultimele informaţii despre starea lui Dan Ciotoi. Fiul artistului e rezervat: „Vor fi zece zile critice”

Fiul artistului i-a anunțat joi pe fanii tatălui său că starea de sănătate a fondatorului Generic este fragilă acum și că până la sfârșitul primăverii Dan Ciotoi nu va mai putea fi prezent la evenimente.

Se pare că vineri starea de sănătate a lui Dan Ciotoi s-a ameliorat, dar fiu său avertizează, potrivit Fanatik, că tatăl său nu este încă în afara pericolului.

„Acum se simte mai bine. A avut niște complicații. A avut o hernie ombilicală. Ce rog frumos: eu nu am vrut să fac subiect pentru pagini de Facebook din tatăl meu și conținut pentru orice pagină. Am atât de multe mesaje de la necunoscuți, de la oameni care nu vrea decât să-și creeze conținut și doar atât. Nu l-au căutat pe tata cât era în putere.

Sunt atâția oameni care mă sună sau scriu pe care nu-i cunosc, ba chiar au ajuns să-mi spună mie că nu-i frumos că țin secrete informațiile despre tata. Sunt oameni cu care nu am avut tangențe niciodată și-mi bat obrazul acum că nu le-am dat detalii despre tata…

Pentru mine e o problemă de sănătate în familie. Mâine dacă aș cere să se doneze 2 euro celor care ascultă Dan Ciotoi, nu știu câți euro aș aduna… Dar la știri dau toți buzna. Când vine sărbătorile e aglomerație pe coridoarele televiziunilor, iar în rest dă-i cu dramă și politică. Vor fi zece zile critice, căci așteptăm să vedem cum decurge procesul de recuperare”, sunt singurele declarații făcute de băiatul lui Dan Ciotoi, pentru Fanatik.

Mai mulţi artişti au trimis mesaje pentru Dan Ciotoi

Mai mulți colegi de breaslă au reacționat la vestea că Dan Ciotoi se află pe mâinile medicilor. Prietenii și cunoștințele din lumea artistică au vrut să transmită gânduri bune și rugăciuni. Printre cei care au reacționat imediat au fost Carmen Șerban, Cristi Rizescu, Mihalis Dumitrache și Stelică Puștiu.

„Bunul Dumnezeu să te țină sub ocrotirea Lui”, a scris Carmen Șerban la postarea de acum câteva zile în care Dan Ciotoi a afișat o poză de pe patul de spital, înainte de operație.

„Maestre, îți doresc multă sănătate!; Sănătate, om bun”, au scris și Stelică Puștiu și Mihalis la fotografia cu Dan Ciotoi dinainte de operație.

Citeşte şi: Marius Elisei riscă să ajungă la închisoare! Oana Roman, dezvăluiri din vacanță: ”Poate știe el!”