Ultimele ore din viaţa Alexandrei, povestite de Gheorghe Dincă

Detalii şocante despre noaptea pe care Gheorghe Dincă a petrecut-o cu Alexandra, înainte să o ucidă, au fost date publicităţii. Criminalul a dormit în pat, în timp ce pe fată a legat-o cu sfoară şi a pus-o să doarmă pe jos.

06 aug. 2019, 05:09
Ultimele ore din viaţa Alexandrei, povestite de Gheorghe Dincă

Detalii cutremurătoare ies la iveală despre ororile de la Caracal. Anchetatorii au aflat ce s-a întâmplat cu Alexandra înainte ca monstrul să-i ia viaţa. Copila a fost legată cu sfoară de patul celui care avea să-i fie călău. Ca să o supravegheze, Dincă a dormit în patul de fier, iar Alexandra pe jos, pe podea.

Potrivit surselor România TV, fetele au fost ţinute într-o cameră cu ferestre zidite din locuinţa lui Gheorghe Dinca. El dormea în pat, iar fetele erau tinute pe jos şi legate cu o sarmă de pat. Gheorghe Dincă a fost cel care a dat aceste detalii anchetatorilor. Tot el le-a spus acestora că a ucis-o pe Alexandra cu o lovitură de pumn, după care i-a luat trupul, l-a pus într-un butoi și i-a incinerat.

Anchetatorii au adunat sute de probe din casa groazei. Au stat aproape zece ore zilnic și au adunat probe biologice, pete de sânge, fire de păr, dar și haine. Toate probele vor fi vor fi expertizate atât la INML „Mina Minovici”, cât și la Institutul de Criminalistică al inspectoratului general de poliţie.