Ultimele TREI ZILE cu alchimistul Pluto în Vărsător. Care este IMPACTUL asupra TUTUROR zodiilor!

Pluto în Vărsător intră în a 10-a ta casă a carierei și reputației. Slujba și ambițiile tale pot trece prin revolte și schimbări majore.

08 iun. 2023, 13:58
Ultimele TREI ZILE cu alchimistul Pluto în Vărsător. Care este IMPACTUL asupra TUTUROR zodiilor!

Pluto va fi în zodia Vărsător timp de 19 ani și jumătate, așa că privește aceste predicții cu o doză considerabilă de perspectivă de ansamblu. (Notă: Pluto se va deplasa retrograd înapoi în Capricorn pe 11 Iunie 2023, înainte de a se întoarce în Vărsător pe 20 Ianuarie 2024.) Este posibil ca, la un moment dat în această perioadă, să experimentezi câțiva ani în care efectele de mai jos vor fi active, dar este foarte puțin probabil ca acest lucru să fie valabil pentru toată perioada.

Care este semnificația tranzitului lui Pluto în Vărsător?
O mare concluzie pe care o putem vedea cu ușurință privind în trecut: raritatea acestor evenimente. Pluto a fost ultima dată în Vărsător în secolul al XVIII-lea, din 1778 până în 1798. Pentru perspectivă, în această perioadă, George Washington a rostit primul său discurs despre starea Uniunii (8 ianuarie 1790), a fost fondată Distileria Jameson pentru whisky irlandez sub numele său original la Dublin (1780), iar Túpac Amaru a condus o rebeliune legendară împotriva coloniștilor spanioli din Peru (1780-1783), influențând mișcările de rezistență pentru secolele următoare. Înainte de aceasta, Pluto a petrecut ultima dată în Vărsător între 1532 și 1553 – o perioadă de timp care include scurta domnie a lui Edward al VI-lea după ce i-a succedat tatălui său, regele Henric al VIII-lea , iar Sfântul Imperiu Roman încă mai exista.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Ce schimbări aduce intrarea lui Mercur în Gemeni, pentru toate semnele zodiacale
Vărsătorul, un semn de aer fix, se preocupă de comunicare și informare, precum și de intelectualitate, gândire și rațiune. La fel ca și alte semne fixe de aer (Scorpion, Leu și Taur), Vărsătorul are o tendință pentru încăpățânare și poate chiar o rezistență la schimbare. Acestea fiind spuse, Vărsătorul este totuși un gânditor radical, care aduce frecvent idei noi celor din jur și acțiuni rapide și decisive.

Cum va influența Pluto în Vărsător semnul zodiacal?
Berbec
Pluto în Vărsător intră în a 11-a ta casă de prieteni, grupuri, speranțe și vise, Berbec. Aceasta poate fi o perioadă pentru tine în care cercurile tale sociale se schimbă drastic, putând întâlni oameni noi și te simți atras de comunități noi. În funcție de starea relațiilor tale platonice actuale, acesta poate fi un moment interesant. Acestea fiind spuse, este posibil să fii dezamăgit de viața și obiectivele tale actuale. Realizarea bruscă că viziunea ta asupra vieții tale se poate schimba ar putea fi înfricoșătoare sau intimidantă, dar poți face față cu curaj și deschidere.

Taur
Pluto în Vărsător intră în a 10-a ta casă a carierei și reputației. Slujba și ambițiile tale pot trece prin revolte și schimbări majore. Poți decide să schimbi traseele de carieră; poate că domeniul în care muncești s-ar putea schimba în așa fel încât trebuie să găsești o nouă modalitate de a lucra în ea. De asemenea, pot exista lupte pentru putere cu șeful tău la locul de muncă la un moment dat. Un alt mod în care acest lucru s-ar putea manifesta, totuși, este puțin mai incitant: dacă ai stat pe margine în ultimii câțiva ani, s-ar putea să primești o atingere cosmică pe umăr că este timpul să pășești într-un loc cu mai multă putere și prestigiu în cariera ta.

Cele cinci zodii norocoase ale lunii iunie. Primesc bani mulți, scapă de datorii și se bucură de bonusuri
Gemeni
Pluto în Vărsător va ajunge în a 9-a casă a credințelor și a învățământului superior. Acesta poate fi un moment în care îți pui la îndoială convingerile îndelungate despre înțelegerea ta asupra lumii. De asemenea, ai putea fi chemat pentru un scop superior, poate chiar să-ți dai seama de dorința de a te întoarce la școală pentru o cale cu totul nouă în viață. Poate că scopul tău este să termini facultatea, să mergi la licență sau să găsești un curs online, ori un profesor care să-ți stârnească curiozitatea. Deoarece Casa a 9-a guvernează, de asemenea, legea și religia organizată, există șansa să fii implicat într-o bătălie juridică – să sperăm cu adevărat că nu! — sau simțindu-te chemat să aprofundezi religia și spiritualitatea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.