Ultimele veşti despre Gabriel Cotabiţă. Ce planuri artistice are

Gabriel Cotabiță este, în aceste momente, unul dintre artiștii care, după ce au avut șansa de a reveni la viață în momentul în care majoritatea era pesimistă cu privire la viitorul lui, revine în lumea muzicii în forță. Dar, înainte de toate, cântărețul a decis să transmită un mesaj emoționant.

21 sept. 2015, 09:38
Ultimele veşti despre Gabriel Cotabiţă. Ce planuri artistice are

Lucrurile par să se așeze, încet-încet, din ce în ce mai bine pentru Gabriel Cotabiță, scrie spynews.ro. Dacă, de curând, artistul a filmat alături de Matteo un videoclip și a reintrat în studiourile de înregistrări pentru a-și continua cariera de cântăreț, acum artistul este pregătit să își povesteastă crunta experiență pe care a avut-o de-a lungul ultimelor luni.

Citeşte şi Andreea Esca apare în noul videoclip al lui Cotabiţă

Pentru prima oară, Gabriel Cotabiță vorbește, în public, despre experiența lui. În mesajul pe care îl transmite artistul se poate observa că gândurile pe care le are acum se îndreaptă, pline de mulțumire, către cei care i-au fost alături.

În prima jumătate a lunii mai, o veste-șoc a zguduit showbiz-ul: Gabriel Cotabiță a făcut un accident vascular pe când era la sala de sport a unui hotel din București.

Ambulanța, ajunsă de urgență la fața locului, l-a resuscitat timp de mai bine de un sfert de oră, iar odată ajuns la Urgențe, la Spitalul Floreasca, starea artistului părea fără speranță, pronosticurile medicale fiind extrem de pesimiste.

Citeşte şi Gabi Cotabiţă, surprins pe platoul de la filmări. Celebrul cântăreţ îşi pregăteşte revenirea, în secret FOTO

Cu toate acestea, atunci când nimeni nu mai credea, Gabi Cotabiță a demonstrat că este un luptător, iar minunea s-a produs, artistul trezindu-se din coma în care era. Iar de atunci, lucrurile au evoluat rapid, recuperarea medicală, în primă fază făcută la Spitalul Floreasca, iar mai apoi la Spitalul Elias având rezultate care mai de care mai bune.