Ultimele detalii despre nunta anului în politică. Claudiu Manda dezvăluie invitaţii VIDEO

A început numărătoarea inversă pentru nunta anului în politică. Cununia civilă a Olguței Vasilescu va avea loc în acest weekend, iar ginerele a vorbit în exclusivitate la România TV despre eveniment.

21 feb. 2019, 06:26
Ultimele detalii despre nunta anului în politică. Claudiu Manda dezvăluie invitaţii VIDEO

Claudiu Manda a făcut dezvăluiri despre nuntă, la emisiunea lui Ciutacu. Acesta a spus că la petrecere vor fi doar prietenii şi colegii apropiaţi ai cuplului.

„Cununia civila si o petrecere cu apropiatii, cu colegi de ai nostri apropiatţi de varsta noastra.

Daca va chemati cum e la olteni si veri ies vreo 400
Nu e atat de mare evenimentul e un eveniment privat.

Eu sunt de 20 de ani in acest partid.  Aici mi-am gasit si prima nevasta si a doua nevasta, aici mi-am gasit si primul nas si al doilea nas si aici mi-am gasit si majoritatea finilor”, a spus Claudiu Manda la România TV

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se vor căsători civil în luna februarie a acestui an, iar în luna martie cei doi se vor cununa religios.

Nașii cuplului vor fi fostul secretar de stat Ovidiu Flori și soția acestuia, cei doi fiind prieteni apropiați ai cuplului Vasilescu – Manda.

Lia Olguţa Vasilescu a divorţat în 2016 de fostul jurnalist Ovidiu Răzvan Wlassopol, numit ulterior membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară. Cei doi au divorţat după 14 ani de mariaj şi au împreună un băiat.

Claudiu Manda (41 de ani) este președintele PSD Dolj, dar și președintele Comisiei pentru controlul SRI, funcție primită în luna septembrie 2017. Claudiu Manda a intrat în politică în 2004, se află la al treilea mandat de deputat.

Și Claudiu Manda a fost căsătorit cu un medic stomatolog cu care are un copil. Cei doi au divorţat în 2015.