ULTIMUL DANS: Gestul copleşitor pe care l-a făcut o tânără pentru tatăl ei bolnav de cancer

Publicat: Marţi, 23 Iulie 2013 18:31 // Actualizat: Marţi, 23 Iulie 2013 22:50 // Sursa: RTV.net

Un american care suferea de cancer la pancreas nu a fost lăsat să plece de pe această lume de către fiica lui, până când nu a văzut-o mireasă şi a dansat cu el "primul dans" de nuntă.


Doctorul James Wolf suferea de cancer la pancreas aflat în fază terminală şi mai avea de trăit cel mult trei luni. Şi-ar fi dorit foarte mult să îşi vadă fiica la casa ei, căsătorită, dar ştia că nu mai avea timp pentru o asemenea bucurie.

Cu toate acestea, fiica lui, Rachel, care voia la rândul ei să-i fi putut oferi cândva plăcerea de a dansa "primul dans" cu ea mireasă, a făcut astfel încât să îi îndeplinească dorinţa, scrie Huffington Post.

Deşi nu exista niciun "ginere", Rachel a găsit unul. A angajat domnişoare de onoare, a invitat oaspeţi şi "a pus în scenă" o ceremonie de nuntă în toată regula, la Auburn Recreation Park, în California. Pentru "primul dans" pe care urma să i-l ofere tatălui ei, Rachel a ales "Cinderella", de Steven Curtis Chapman.

Într-un interviu acordat "Today", James Wolf, vizibil emoţionat, a declarat: "Exită o mulţime de lucruri pe care mi-aş fi dorit să le fac cu fiicele mele. Dar nu voi mai fi aici!...".

A fost aproape de a rata şi ultima şansă de a-şi vedea fiica mireasă din cauza unei crize. Dar, cu ultimele resurse, a participat la nuntă împreună cu soţia sa, Janine.

 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 iul 10:02
Răspunde | Votează email -1 email
Craig Marduk
salut exista o metoda buna de a face bani pe internet! este vorba de Coins Generation in ce consta acest site? fiecare dintre voi aveti un calculator laptop smartphone etc printr-un program thread manager tinut poti scoate pentru inceput 1$ pe pe zi pentru 1 thread nu este mult dar cu timpul poti ajunge la 100$ asta insemnand aproximativ 3000$ pe luna! nici eu nu credeam la inceput pana in momentul care am scos primii bani aici este linkul http://coingeneration.com/auth/new/363470/ daca vrei sa te ajut cu inscrierea [email protected]
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H