ULTIMUL MENIU: Ce mănâncă singura femeie condamnată la moarte în SUA

Singura femeie din statul american Georgia condamnata la moarte a completat o lista uriasa de dorinte pentru ultima ei masa, alimente suficiente sa hraneasca o persoana adulta 2-3 zile.

21 feb. 2015, 20:34
ULTIMUL MENIU: Ce mănâncă singura femeie condamnată la moarte în SUA

Kelly Renee Gissendaner, 46 de ani, va fi prima femeie executata dupa sapte decenii in Georgia, ea urmand sa primeasca injectia letala pe data de 25 februarie. Potrivit ajc.com, pentru ultima ei masa, femeia a cerut cornuri cu lapte batut, doi hamburgeri uriasi, doua portii mari de cartofi prajiti, inghetata de vanilie cu cirese, popcorn, o salata cu oua fierte, rosii, ardei, ceapa, morcovi si branza si limonada.

Mamă a cinci copii, condamnată la moarte prin spânzurare pentru un pahar cu apă

Festinul va avea loc chiar inainte de executie, care va avea loc la inchisoarea dinJackson. La un calcul simplu, ultima masa a femeii insumeaza peste 4.200 de calorii, adica suficiente pentru o persoana adulta timp de 2-3 zile.

Gissendaner a fost condamnata la moarte pentru uciderea sotului ei, in februarie 1997. Gissendaner, care este incarcerata in Inchisoarea de Stat din Arrendale, este singura femeie dintre cei 84 condamnati la moarte din statul Georgia. Ea va fi cea de-a 14 femeie executata in Georgia incepand cu anul 1735.