Ultimul mesaj al lui Victor Socaciu înainte de a muri. Îndrăgitul artist s-a stins în zi de mare sărbătoare

E doliu în lumea muzicii din România, după ce Victor Socaciu a murit la doar 68 de ani. Artistul a lăsat un gol uriaş în inimile lor care l-au îndrăgit.

27 dec. 2021, 15:01
Ultimul mesaj al lui Victor Socaciu înainte de a muri. Îndrăgitul artist s-a stins în zi de mare sărbătoare

Ultimul mesaj al lui Victor Socaciu înainte de a muri a fost publicat pe pagina de socializare a artistului la începutul lunii noiembrie. Artistul a apelat fanii săi pentru a-l ajuta să ofere un titlu unei melodii pe care a cântat-o prima oară la un festival muzical din Deva.

„Un cânticel care nu are încă un titlu (poate îmi sugerați voi) pe care l-am cântat pentru prima oară pe 7 noiembrie la Deva, sper să vă facă să visați la o iubire totală și curată precum sufletul copilăriei!”, a scris Victor Socaciu, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul sfâşietor este însoţit de o filmare realizată în timpul spectacolului susţinut de Victor Socaciu, la evenimentul „Stelele Cetăţii” în Deva.

Citeşte şi: Victor Socaciu a murit. Marina Almăşan: Drum lin, spre stele, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea

Victor Socaciu a murit. Mesajul fiicei sale

„O inimă mare a încetat să mai bată.
Un suflet nobil s-a ridicat la cer.
Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu.
Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!”, a scris Ana-Maria Socaciu, pe Facebook.

Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani, pe 27 decembrie. Medicii nu au mai putut face nimic. Artistul se afla internat în spital de o lună de zile.

Interpretul de muzică folk Victor Socaciu fusese internat, în luna septembrie, de urgență la Spitalul Clinic de Nefrologie ”Carol Davila” din București.

Citeşte şi: Oana Sîrbu, în doliu. Tatăl ei, actorul Romulus Sîrbu, a murit

Artistul, care a suferit un transplant de rinichi în urmă cu trei ani, avea probleme renale. Artistul sufereă și de diabet, dar a fost infectat și cu COVID-19, în luna aprilie 2021, fiind internat timp de 3 săptămâni.

Artistul ar fi contractat virusul chiar în timpul festivalul folk de la Breaza, care a avut loc în primăvară. Deși s-a desfășurat online, la festival au fost prezenți și spectatori.

Citeşte şi: Victor Socaciu a murit la 68 de ani! Artistul avea probleme după transplantul de rinichi!