Ultimul telefon dat de cântăreaţa Anca Pop înainte de a se prăbuşi cu maşina în Dunăre

Tragedie pe Clisura Dunării, în judeţul Mehedinţi. O artistă de 34 de ani a plonjat cu maşina în apele reci ale fluviului, într-o zonă unde nu există parapete şi nu a mai putut fi salvată.  

18 dec. 2018, 19:31
Ultimul telefon dat de cântăreaţa Anca Pop înainte de a se prăbuşi cu maşina în Dunăre

Cântăreaţă, care în trecut a colaborat cu Goran Bregovic, se ducea luni seară spre părinţii ei.

Accidentul a avut loc în dreptul localităţii Sviniţa, din judeţul Mehedinţi. Femeia se îndrepta spre Moldova Nouă, unde locuieşte familia ei. Potrivit poliţiştilor, ultima dată cântăreaţa a vorbit cu sora ei duminică seara, în jurul orei 20:00. Cândva după acest moment a avut loc accidentul.

Cert este că poliţiştii de frontieră i-au văzut maşina plutind pe apă luni, după prânz. În jurul orei 19:00, scafandrii a intrat în Dunăre şi au găsit-o pe şoferiţă, din păcate, fără suflare. 

Femeia care a murit se numea Anca Pop şi începuse o carieră în muzică. Era însă cunoscută mai mult peste hotare, unde a şi locuit mult timp. Şi-a lansat primul album anul trecut, în Japonia, dar a avut colaborări şi cu Goran Bregovic. 

Pe porţiunea de drum unde s-a petrecut tragedia nu există parapeţi şi se circulă în condiţii de iarnă. Cel mai probabil, autoturismul a d