ULTIMUL TRIB. Condiţii extreme pentru concurenţi. Ce au ajuns să facă vedetele din Madagascar FOTO

ULTIMUL TRIB. Imagini uluitoare cu concurenții celebri care acasă, în România, trăiesc în lux, iar la "Ultimul trib" au condiții de lumea a treia: vedetele din Madagascar se spală la lighean și cu strachina!

13 sept. 2018, 07:44

ULTIMUL TRIB. Prima ediție e difuzată, joi, 13 septembrie, la ora 20:00, urmând ca de săptămâna viitoare, emisiunea să fie pe post și vinerea. Cele trei triburi care se bat pentru premiul de 100.000 de euro, cel al oamenilor obișnuiți, cel al sportivilor și cel al vedetelor au descoperit, când au ajuns în Madagascar, că trebuie să trăiască două luni ca-n lumea a treia, într-o sărăcie lucie, fără minimum de condiții.

ULTIMUL TRIB. Daniela Crudu, pictorial INCENDIAR! Imagini irezistibile din Madagascar FOTO

ULTIMUL TRIB. Concurenții care acasă au parte de spa-uri și de jacuzzi au ajuns să facă baie în lighean și duș cu ajutorul unui ibric sau al unei străchini! În plus, sunt nevoiți să învețe să își procure hrana întocmai ca localnicii, adică pescuind sau prin troc, dar și să o prepare prepara pe foc de lemne la fiecare masă!

ULTIMUL TRIB. Daniela Crudu oferă ipostaze de senzație spălându-se într-un lighean mai mic decât fundul ei: „E superb, parcă sunt într-o poveste aici! Totul e sălbatic, bananele cresc pe drum, mango la fel, deci avem șanse să nu murim chiar de foame, indiferent în ce teritoriu am ajunge”.