ULTIMUL TRIB. Daniela Crudu, obligată de medici să părăsească competiţia. „Este o eroină”

Ediția din această săptămână a adus o eliminare surpriză. După doar 24 de ore petrecute cu tribul Cameleonilor, Daniela Crudu este obligată de medici să părăsească aventura ”Ultimul Trib”. În aplauzele celorlalți concurenți, Daniela s-a retras din concurs.

09 nov. 2018, 06:50
ULTIMUL TRIB. Daniela Crudu, obligată de medici să părăsească competiţia. „Este o eroină”

După o noapte grea, Cameleonii se pregătesc pentru o nouă zi, scrie a1.ro. Daniela Crudu pare să fi ajuns la capătul puterilor, după ploaia care a făcut ravagii în adăpostul lor improvizat. Orele au trecut greu în seara precedentă, iar Daniela a fost copleșită de gânduri negre: „Îmi doream să mor. Nu mai voiam nimic..”.

Citeşte şi Daniela Crudu, victima „drogului violului” într-un club de fiţe din Bucureşti. CE S-A ÎNTÂMPLAT

A început jocul de Nominalizare. Echipa care va ajunge pe locul al treilea va trebui să nominalizeze și să trimită un om la Duel. Jocul din această ediție se numește „Punte în echilibru”.

Negocierile au început, echipele își aleg oamenii care vor participa la joc. Fiecare echipă și-a făcut strategia, să vedem care va fi cea câștigătoare.

Crocodilii au terminat proba. Bătălia se dă între lemuri și cameleoni. Cine pierde va trimite un om la duel. La final, Cameleonii au pierdut jocul de Nominalizare și este prima echipă care va trimite un om la duel.

Din cauza accidentării la mână, Daniela Crudu a fost nevoită să stea pe bară, neputând să își ajute noii colegi. „Îmi pare rău. Mă uitam la colegii ei și aș fi vrut să ajut. De-aia am și venit până aici, nu să mă accidentez. Nu vreau să fiu o povară pentru ei și nu vreau nici să mă chinui eu”, a mărturisit Daniela.

O situație excepțională la „Ultimul Trib”. Daniela Crudu nu mai poate continua această competiție, medicul interzicându-i acest lucru. Accidentarea suferită de brunetă a fost una mai gravă decât se credea inițial. În loc să se vindece, starea ei s-a agravat. După ultimul consult medical, Danielei i s-a spus că mâna ei nu are nicio șansă să se recupereze într-un timp suficient de scurt pentru continuarea competiției.