Ultraşii dinamovişti au atacat autocarul echipei cu pietre, iar jucătorii s-au refugiat la Săftica

După înfrângerea cu Chindia, suporterii lui Dinamo au atacat autocarul echipei. Circa 50 de suporteri au oprit autocarul în apropiere de Baloteşti şi au spart câteva geamuri cu pietre. Speriaţi, jucătorii şi staff-ul s-au refugiat la baza de la Săftica.

17 aug. 2019, 06:48
Ultraşii dinamovişti au atacat autocarul echipei cu pietre, iar jucătorii s-au refugiat la Săftica

În jurul orei 23:30, clubul a cerut intervenţia Jandarmeriei, iar o dubă şi-a făcut apariţia la Săftica. Oficialii clubuli au refuzat să vorbească despre cele întâmplate. Suporterii le-au cerut socoteală jucătorilor şi la finalul jocului, în zona vestiarelor. Dan Nistor a încercat să discute cu ei, dar fără succes.

Fanii lui Dinamo au pătruns din nou pe stadionul unei adversare din Liga I, în ciuda suspendării primite din partea Comisiei de Disciplină a FRF, iar scandalul nu a întârziat să apară. Suporterii dinamoviştilor, care nu au avut nici la acest meci însemnele clubului pentru a putea intra pe stadion, şi-au făcut apariţia cu puţin timp înaintea fluierului de start şi s-au poziţionat la tribuna a doua a Stadionului „Ilie Oană”, la o foarte mică distanţă de cei ai Chindiei.