ULUITOR! Cât câştigă un cerşetor în Dubai într-o sigură zi. Suma-record pe o lună cu care poţi să-ţi iei un bolid de lux

Dubai este unul dintre cele mai bogate orașe ale lumii, în care chiar şi un cerșetor poate trăi în lux. Se pot face atât de mulți bani, încât mulți călătoresc până acolo cu vize turistice, doar pentru a-și umple buzunarele cerșind pe străzi în cele trei luni cât au drept de ședere.

08 feb. 2020, 15:46
ULUITOR! Cât câştigă un cerşetor în Dubai într-o sigură zi. Suma-record pe o lună cu care poţi să-ţi iei un bolid de lux

Un cerșetor din Dubai ajunge să câștige pe zi circa 2.500 de dolari, scrie presa arabă. În urmă cu aproximativ patru ani, un cerșetor din Dubai a câștigat 28.000 de dolari într-o lună, potrivit Gulf News.

Acum, cerșetorii profesionisti sunt obișnuiți deja să intre în Emiratele Atabe Unite cu acte în regula pentru a face bani. Iar sumele au crescut de la un an la altul. Potrivit poliției, unii dintre ei ajung în prezent să câștige și 70.000 pe lună, enorm față de multe salarii pe un an.

Emiratele Arabe Unite lansează o nouă viză turistică pe o perioadă de cinci ani

Cerșitul este în general ilegal, nu vorbim de cel în sensul clasic, ci de cerșetorii „profesioniști”, care își impresionează victimele cu povești lacrimogene și care nu cer câte un „bănuț”, ci zeci și sute de dolari.