ULUITOR. Proteine şi ADN de la FETUŞI avortaţi, INGREDIENTE pentru anumite produse farmaceutice

Centrul Național pentru Informare despre Vaccinuri din America, un grup non-profit pentru siguranța vaccinurilor, a condus un studiu la finalul căruia a descoperit că multe dintre vaccinuri sunt "pătate" cu ingrediente care ar șoca pe majoritatea părinților.

06 ian. 2015, 08:43
ULUITOR. Proteine şi ADN de la FETUŞI avortaţi, INGREDIENTE pentru anumite produse farmaceutice

Potrivit inserărilor oferite de producători pentru fiecare lot, multe vaccinuri sunt făcute cu ingrediente îngrijorătoare precum proteine provenind de la fetuși avortați, material ADN alterat și chiar albumină umană modificată genetic, scrie observator.tv.

Citeşte şi 10 mituri despre corpul uman pe care eşti tentat să le crezi

Ca urmare, sunt între 8 și 23 de vaccinuri administrate în mod curent copiilor care conțin unul sau mai multe dintre aceste ingrediente dubioase, iar dacă oamenii ar fi conștienți de acest pericol, rata vaccinarilor ar scădea masiv, producând un colaps total al industriei vaccinurilor.

Potrivit NVIC, există trei mari surse de proteină umană în vaccinuri: tulpini de celule fetale, albumină umană extrasă din sângele uman, și albumină umană modificată genetic extrasă din drojdie. În ce privește albumina umană extrasă din sângele uman, NVIC spune că „informațiile de pe pachetele de vaccinuri nu conțin date despre sursa de sânge uman”.

Citeşte şi Nu te mai păcăli! ŞAPTE medicamente şi produse farmaceutice pe care dai banii DEGEABA

Acest fapt reprezintă un motiv real de îngrijorare și ar putea, potrivit NVIC, să explice faptul că alergiile, astmul, sindromul colonului iritabil, autismul și alte afecțiuni cronice continuă să sporească.