Uluitoarea urmă lăsată de un PORUMBEL care s-a IZBIT de o fereastră. Detaliile sunt INCREDIBILE

Un porumbel ghinionist care s-a lovit de fereastra unei bucătării din Marea Britanie a lăsat o urmă inedită pe suprafaţa de sticlă, numărul detaliilor fiind uimitor. Ea a fost descoperită de un bărbat, în timp ce voia să cureţe geamurile.  

15 apr. 2013, 18:13

O familie din oraşul Dunblane, din zona Stirling Astonishing, a rămas uimită după ce a găsit o urmă de grăsime lăsată de un porumbel care s-a lovit de o fereastră, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Porumbelul roz: Cercetătorii, uimiţi de culoarea neobişnuită a penelor sale FOTO


Detaliile sunt inedite, fiind vizibile cele mai fine forme ale păsării, printre care capul, corpul şi aripile. Potrivit experţilor, un artist ar fi avut nevoie de săptămâni întregi pentru a replica această imagine.

Citeşte şi Hilar: Momentul în care o balenă îi zâmbeşte cu dinţii până la urechi unui scafandru GALERIE FOTO

Stuart Milligan voia să şteargă ferestrele, când a descoperit inedita imagine lăsată de un porumbel ghinionist. Cu toate acestea, este cunoscut faptul că păsările au o problemă cu suprafeţele transparente, fiind cunoscut faptul că se loves des de ferestre sau de uşi din sticlă. Unele nu văd geamul, ci doar reflexia copacilor şi a clădirilor din jur. Altele, obişnuiesc să îşi atace propria reflexie, mai ales în perioada de împerechere.

Citeşte şi PORUMBELUL PĂCII, eliberat de Papa Benedict al XVI-lea, a fost atacat de un PESCĂRUŞ VIDEO